Bu dönemde telefon satmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar benim Poco x3 pro telefonum var , genelde oyun için kullanıyorum fakat mobil oyunlar gittikçe sıkmaya başladı ve ayrıca bu telefon bildiğiniz gibi günlük kullanımlık bir telefon tam sayılmaz kötü değil fakat iyi de değil günlük kullanım açısından.

Şöyle ki ben bu telefonu satarsam en fazla 5500 TL bir gelir elde edeceğimi düşünüyorum garanti kutu faturası duruyor.

Peki ayrıca ben oyun oynamak vs de istiyorum bilgisayar fiyatları malum oyun için en uygun seçenek konsol kalıyor xbox one s fiyatlarına baktım ve kesinlikle fiyatına değecek bir konsol değil, PS4 almayı da düşünmüyorum.Ayrıca zaten oyun oynayacak başka bir platformum olursa oyun telefonuna gerek kalmaz o yüzden bu kadar yüksek performanslı bir telefon ihtiyacım olmayacak bunlara göre ise günlük kullanımlık bir telefon gerekli olucaktır.

Cidden kararsız kaldım sizlere danışmak istedim, bütçemin ne kadarını yeni bir telefona ayırmalıyım , ne kadarıyla birikim yapmalıyım ve ne almalıyım?

Hocam şu an sıfır X3 Pro'lar 8000 civarında. Siz cihazı 7000e satarsanız Realme 8 alabilirsiniz 4600₺'ye. Oyun oynamadığınız için deneyiminiz aşağı yukarı aynı olur. Kalan 2400 lira için bunları yapmaya değe mi ona siz karar verin.

Hocam şu an sıfır X3 Pro'lar 8000 civarında. Siz cihazı 7000e satarsanız Realme 8 alabilirsiniz 4600₺'ye. Oyun oynamadığınız için deneyiminiz aşağı yukarı aynı olur. Kalan 2400 lira için bunları yapmaya değe mi ona siz karar verin.
O telefon 5 k'dan fazla etmez ki. Hemde günlük kullanım için m23 daha iyi ve daha ucuz.

7 bine onu alacak kişi 500 TL katar a52s alır.

Bütçeyi biraz daha indirsem peki daha düşük bir telefon alırım kalanı da biriktirmeye başlarım.

O telefon 5 k'dan fazla etmez ki. Hemde günlük kullanım için m23 daha iyi ve daha ucuz.

7 bine onu alacak kişi 500 TL katar a52s alır.
Oyun performansına önem veriyorsa alırlar hocam 7000'e çünkü telefonun büyük bir kısmı oyun üzerine ve iyi de yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı