- Makaleler
- 5
O zaman dosya virüslü yani?@ERN DAYI Bu programın o işleme müdahale etmesi gerekmediği için yeterince şüpheli bir durum bana kalırsa.
Hocam false-positive nasıl olabilir ki? Chrome güncellemsine müdahele etmiş.False positive. Rahatlıkla girebilirsiniz.
Böyle bir şüpheye neden takıldınız? Böyle düşünebilmek için bu dosyayı daha önce denemiş olmanız veya böyle bir iddiayı duymuş olmanız gerekir. Bu konu üzerinde sadece virüstotal sonucu mevcut.@ERN DAYI Nedense Chrome güncelleme işlemine müdahale etmiş. Bana şüpheli geldi.
Evet kullanıyorBanada güvenli gelmedi, bu oyun Easy Anti Cheat kullanıyor mu?
Shell komutları kısmında Program Files altında sahte olma ihtimali olan bir Google updater.exe dosyası bırakıyor. Gereksiz bir komut, gereksiz bir dosya. EAC neden tarayıcı gibi davranmak istesin?Böyle bir şüpheye neden takıldınız? Böyle düşünebilmek için bu dosyayı daha önce denemiş olmanız veya böyle bir iddiayı duymuş olmanız gerekir. Bu konu üzerinde sadece virüstotal sonucu mevcut.
Behavior kısmına alalım sizi o halde efendim.Böyle bir şüpheye neden takıldınız? Böyle düşünebilmek için bu dosyayı daha önce denemiş olmanız veya böyle bir iddiayı duymuş olmanız gerekir. Bu konu üzerinde sadece virüstotal sonucu mevcut.
Bu kesin bir şey değildir.
Şimdi anlaşıldı.Behavior kısmına alalım sizi o halde efendim.
Orada alenen yazıyor ne olduğu.
Yani kısaca zararlıŞimdi anlaşıldı.
EAC açılımı Easy Anti Cheat. Yani bu yazılım Google Updater dosyalarını taramış olabilir.
Dosyaları taramak zararlı bir şey değildir. Öyle olsaydı antivirüs kullanmazdık.Yani kısaca zararlı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.