Tuncay2222
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
1 hafta önce satın aldığım bilgisayarımda FM 2015 oynarken devamlı oyun, sonrasında buna bağlı olarak da sistem donuyordu. Alt+Esc+Del yaparak oturumu kapatıyordum. EagleGet adlı programı da 3-4 gündür kullanıyor ve çok memnundum. Bugünse MediaGet adlı bir programı indirdim, FM'ye taktik indirecektim güya. Normalde böyle bir risk almam fakat EagleGet sorunsuz olunca aynı yapımcıdır diye düşünüp indirdim. Sorunsuzca 5-6 saat daha oyunuma devam ettim. (Bahsettiğim donmalar olmaya devam etti, aynı şekilde çözdüm.) Ardından zaten MediaGet'ten istediğim dosyayı indirmeyi başaramayınca Steam atölyesine girdim. Oradan üç dört dosya indirdim, sonuncu inmedi. Ardından da yine aynı şekilde dondu, bilgisayar. Ben oyundaki ilerlemem kayboldu diye üzülürken oturumu kapatıp açtığımda masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu vardı, Steam güncellendi ve Skype alttan açılsa da onda da bir eylem gerçekleştiremiyordum. Chrome ve başka dosyalar da beyaz dosya kağıdı görünümünü almıştı, açmaya çalışınca "Bu dosya taşınmış veya silinmiş olabilir." hatasını alıyordum. Kaldır menüsüne girip neyi kaldırmayı denediysem öncelikle değişiklik izni istedi, sonrasında ise hata verip (hiçbir yazı gelmeden sekme kapanarak) kapandı. EagleGet de böyle oldu. MediaGet'i kaldırmayı denedim, Unlauncher olmadığını söyleyip hata verdi. Bilgisayarım i7 6700k, GTX 1060. Windows SSD'ye kurulu. Samsung. Ayrıca KasperSky antivirüs var, tam sürüm. Lütfen yardımcı olun.
Son düzenleyen: Moderatör: