GTX 950 Tiz Ses Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PC'yi 3 gün önce topladım. Bilgisayarı kapatıyorum fakat hala ekran kartının (gtx 950) ışığı yanıyor. Power'i kapatmadığım sürece ısık yanıyor neden olabilir? Bilgisayarı kapattığımda kasadan çok tiz bir ses geliyor. Power'i kapatınca duruyor. Ve son olarak Gtx 950 ve i3 6100 Metin2'de DROP yapar mı be kardeş bu nedir ? Oyunda takılmalar oluyor. Metin2'den bahsediyorum. Gta 5'i kaldıran ekran kartı metin2'de drop ! Nedir kardeşim ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar. [ASUS GTX 950 2gb strix gaming.]

Aynı sorunu yaşayıp bozuk diyenler çok oluyor. Bios ayarlarınız yapılı değil. Aynı problemi yeni toplayan neredeyse herkes söylüyor. Güç kaynağınız siz bilgisayarınızı kapattıktan sonra çalışır. Elinizi arkasına götürüp hava geldiğini gözlemleyebilirsiniz. Çözümü Bios ayarlarında.

Aynı sorunu yaşayıp bozuk diyenler çok oluyor. Bios ayarlarınız yapılı değil. Aynı problemi yeni toplayan neredeyse herkes söylüyor. Güç kaynağınız siz bilgisayarınızı kapattıktan sonra çalışır. Elinizi arkasına götürüp hava geldiğini gözlemleyebilirsiniz. Çözümü Bios ayarlarında.

Kardeşim zaten bios'a dokunmadım. Fakat nasıl ayarlanacağınıda bilmiyorum '' Vatan Computer'' Deki çalışanlar biosu güncelledi galiba başka birşey yapmadılar. Şu sözü dedinya içime su serptin. :D Biosu nasıl yapabileceğimi anlatır mısın? Teşekkürler. İyi Sosyaller. Ama Biosu güncellememiş de olabilirler.

Görmeden Bios ayarlarının nasıl olduğunu yapamam. Anakartının desteklediği sürüm vb. özellikleri ancak oradaki birisi yapabilir. Buradan anlatmakla olmaz. Sen sıkma canını. Sistem toplayan internet kafe falan varsa oralarda götür yapsın oradakiler. Rahat olsun için sıkıntı yok.

Muhtemelen optimizasyon sorunu olabilir, internetten kaynaklanan sorunlar vardır, ayarlar yapılmamış olabilir. Gölgeleri kapatırsan biraz daha düzeliyor.
2016-03-12 13_47_20-MkaMt2.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı