Bu dosyalar güvenilir midir?

zararsız olsa bile içinde çok önemli bilgiler bulunan bir pc ye emin olmadığınız şeyler yükleme riskine girmeniz çok sağlıklı değil.. bari en azından o çok önemli bilgileri bir şekilde güvence altına alın yedekleyerek.. hem de hesap da varmış. Bilemedim. riskli işler yapmayın derim o bilgisayarda.. bu dosyalar için konuşmuyorum.

Tek sorunum kripto hesaplları bir sürü işde kullanıyorum yani bir şey yapsalar işimde gider bunun cevapını almak istiyorum ileride bir şey yaparlar mı?
İçiniz rahat etmiyorsa (etmiyor) Kaspersky kurun hocam. Bir şey tespit ederse engeller zaten yüklemede. Çok önemli değilse de kurmayın yani.

İçiniz rahat etmiyorsa (etmiyor) Kaspersky kurun hocam. Bir şey tespit ederse engeller zaten yüklemede. Çok önemli değilse de kurmayın yani.

Ben bir tane dosya indirmiştim 1 yıl önce Malwarebytes dosyayı virüs bulmadı tek bir tane EXE dosyası var 70 MB'lik onu açtığımda beni yani ele geçirmişlerdi korkum o dosyayı VirusTotal attım virüs bulmadı yani bypass korkum var Kaspersky'de var.

Cevap?

Son düzenleme:
xeno api xeno zip bunlar VirusTotal linkleridir.

Not: PC'de çok önemli bilgi var, hem de değerli 15 yılık hesap vs.

Bu dosyayı indirirsem virüs girer mi?
Çok önemli işlerin varsa Roblox hilesiyle uğraşma bence. Bu tür yazılımlarda genelde ya sonradan yapacağı bir update ile zararlı giriyor ya da direkt olarak cookielerini alıp götürüyorlar. Virustotal gibi sitelerin bunu öngörebilme durumu yok.

Çok önemli işlerin varsa Roblox hilesiyle uğraşma bence. Bu tür yazılımlarda genelde ya sonradan yapacağı bir Update ile zararlı giriyor ya da direkt olarak cookielerini alıp götürüyorlar. VirusTotal gibi sitelerin bunu öngörebilme durumu yok.

Teşekkürler sanal makinede denersem geçer mi ya da nasıl denerim?

Geri
Yukarı