S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Dün bilgisayarımda masaüstündeyken kişiselleştirmeyi açmaya çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım. Aynı şey görüntü ayarları için de geçerli. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Dün bilgisayarımda masaüstündeyken kişiselleştirmeyi açmaya çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım. Aynı şey görüntü ayarları için de geçerli.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Şubat 2021 #2 S. Çakır dedi: Dün bilgisayarımda masaüstündeyken kişiselleştirmeyi açmaya çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım. Aynı şey görüntü ayarları için de geçerli. Eki Görüntüle 894319 Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Artı 0 Eksi
S. Çakır dedi: Dün bilgisayarımda masaüstündeyken kişiselleştirmeyi açmaya çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım. Aynı şey görüntü ayarları için de geçerli. Eki Görüntüle 894319 Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız.
KS KS S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... onu yapmıştım hocam bir işe yaramadı. Artı 0 Eksi
300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... onu yapmıştım hocam bir işe yaramadı.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 İnsiderda olduğunuz için böyle hatalar olabilir. Normal sürüme geri dönmeyi deneyebilirsiniz ya da geliştirici kanalı yerine beta kanalını seçin. Artı 0 Eksi
İnsiderda olduğunuz için böyle hatalar olabilir. Normal sürüme geri dönmeyi deneyebilirsiniz ya da geliştirici kanalı yerine beta kanalını seçin.