Bu dünyada böyle bir ses vardı

illedelinux

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kışlalar doldu bugün türküsünü Neriman Altındağ Tüfekçi'den dinlemeyi severim, çoktandır dinlememiştim, bugün bir dinleyeyim dedim.
Dinlerken yan tarafta aynı türküyü söyleyen kel hamza diye bir yazı gördüm, isme aldanarak herhalde öylesine biri diye düşündüm. Açmakta bir hayli tereddüt ettim ama kışlalar doldu bugün türküsünün bestekarı diye yazıyordu. Bu nasıl kel hamza diye alaycı bakarak videoyu açtım, vay açan sen misin, bu ne ses, bu ne yorum, bu ne içten söylemek, adeta dondum kaldım. O donma esnasında hiç farkında olmadan gözlerim yaşarmış. Sizlerle de paylaşayım dedim, hani bu dünyada böyle bir ses varmış da haberimiz yok. Sizlerin de haberi olsun, günümüzde müziğin nasıl da yozlaştığını sanatçının ne demek olduğunu sizler de görün istedim.
Not: çok duygusal olanlar yanında mendil bulundursun. Ayrıca ciğerinden rahatsız olanlar dikkat etsin, çünkü doğrudan ciğere işliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da kısa yaşam öyküsü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı