Bu e posta üzerinden alınmış tüm oyunlar silinir ve geri yüklenemez

Daha fazla  
Ben Steamdaki e posta adresimi Steam>Ayarlar>İletişim E-postası kısmından değiştirdim.
Eski E postamı artık kullanmıyorum. Eski e postamı silerken bi madde dikkatimi çekti '' Bu e posta üzerinden alınmış tüm oyunlar silinir ve geri yüklenemez '' şeklinde bi maddeydi. Eski postamı kullanırken ki satın aldığım oyunlar silinir mi ? Yoksa sadece microsoft mağazasından alınan oyunlar vs. mi silinir ?

Not: E posta Silme işlemini iptal ettim.

Anlamadıgınız kısım olursa sorabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bende aynını yapmıştım. Öyle oyun silinmesi gibi bi durum yaşamadım. Hatta 2.el Smurf hesap almıştım. İçinde CS 1.6 Half-Life gibi oyunlar vardı MSN adresini değiştirmeme rağmen herhangi bi oyun silinmedi. Aradan da 1 hafta geçti bunu yapalı..

eski e posta hesabımı silersem o e postayı kullanırken aldığım oyunlar silinir mi?
Hayır öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum. Değiştirebilirsin. Dediğim gibi smurf account almıştım kendime. İçinde 4-5 tane oyun vardı. Mail adresini değiştirdikten sonra hiç birşey olmadı.

sen beni anlamadın galiba e posta deiştirmek deil mesele.

2 gün öncesine kadar A e postasını kullanıyodum. Şimdi B e postasına geçtim yani steamda e posta hesabımı deiştirdim . A e postasını outlook.com üzerinden silersem A e postasını kullanırken aldığım oyunlar silinir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…