Bu e posta üzerinden alınmış tüm oyunlar silinir ve geri yüklenemez

Daha fazla  
Ben Steamdaki e posta adresimi Steam>Ayarlar>İletişim E-postası kısmından değiştirdim.
Eski E postamı artık kullanmıyorum. Eski e postamı silerken bi madde dikkatimi çekti '' Bu e posta üzerinden alınmış tüm oyunlar silinir ve geri yüklenemez '' şeklinde bi maddeydi. Eski postamı kullanırken ki satın aldığım oyunlar silinir mi ? Yoksa sadece microsoft mağazasından alınan oyunlar vs. mi silinir ?

Not: E posta Silme işlemini iptal ettim.

Anlamadıgınız kısım olursa sorabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bende aynını yapmıştım. Öyle oyun silinmesi gibi bi durum yaşamadım. Hatta 2.el Smurf hesap almıştım. İçinde CS 1.6 Half-Life gibi oyunlar vardı MSN adresini değiştirmeme rağmen herhangi bi oyun silinmedi. Aradan da 1 hafta geçti bunu yapalı..

eski e posta hesabımı silersem o e postayı kullanırken aldığım oyunlar silinir mi?
Hayır öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum. Değiştirebilirsin. Dediğim gibi smurf account almıştım kendime. İçinde 4-5 tane oyun vardı. Mail adresini değiştirdikten sonra hiç birşey olmadı.

Hayır öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum. Değiştirebilirsin. Dediğim gibi smurf account almıştım kendime. İçinde 4-5 tane oyun vardı. Mail adresini değiştirdikten sonra hiç birşey olmadı.

sen beni anlamadın galiba e posta deiştirmek deil mesele.

2 gün öncesine kadar A e postasını kullanıyodum. Şimdi B e postasına geçtim yani steamda e posta hesabımı deiştirdim . A e postasını outlook.com üzerinden silersem A e postasını kullanırken aldığım oyunlar silinir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı