Çözüldü "Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir Social Club hesabına bağlı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ERK4N

Picopat
Katılım
11 Aralık 2022
Mesajlar
45
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Steam veya Epic Games üzerinden herhangi bir Rockstar Games tabanlı oyuna giriş yapmaya çalıştığım zaman, "Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir Social Club hesabına bağlı" veya "Devam etmek için farklı bir Social Club kullanıcısıyla bağlamanız gerekiyor." diyerek hata alıyorum. Hesap bilgilerimi doğru giriyorum her zaman kullandığım e-posta adresim ile giriş yapıyorum fakat ne yaptıysam bu hataları almaya devam ediyorum. Bilgisayarıma yeni format attım ondan öncesinde hiçbir sıkıntı olmadan giriş yapıyordum fakat format sonrası böyle oldu. Başına gelen veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. İnternetten bakarak denemediğim yöntem kalmadı.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 347
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çözebildiniz mi? Aynı sıkıntıyı ben de yaşamaktayım.
Yok hocam çözemedim, 2 hafta boyunca Rockstar Games destek ile ingilizce olarak iletişim kurdum şikayetlerimi sürekli yazdım, onlar da çözmeden sorunu çözüldü olarak işaretlediler. Bende şöyle bir yol izledim, GTA V steam'de indirimdeydi, yeni steam hesabı açarak GTA V aldım tabiki birde yeni RockstarGames hesabı açtım ikisini birbirine bağlayarak kullanmaya başladım. Epic Games hesabımda ki GTA çöp oldu anlayacağınız.
 
Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Epic Games hesabımdaki GTA V'e hiçbir şekilde erişemiyorum. Bir şekilde Epic Games'e bağlı olan Social Club hesabını değiştirmişler ve eski haline geri getiremiyorum.
 

Geri
Yukarı