Bu eşleşmede Support olarak Twitch'e karşı ne alınmalıydı?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Dün EU West dereceli maçta Support rolünde Rell oynadım. Lane'de ezilmedim ama top Lane'in aşırı geri düşmesinden dolayı Late'da ağır ezildik fakat mesele bu değil.
Twitch'ten latede tek yiyordum, 1 saniyede ölüyordum. Hiç bu kadar ağır ezildiğimi hissetmemiştim, daha önce de geri düştüğümüz maçlar oluyordu ama Late'da savaşlarda tanklıyordum epey bir süre. Bu sefer öyle olmadı direkt tek yiyordum. İtemlerimi yanlış aldığımı düşündüm. İtemler hakkında çok bilgim yok, plat eloda oynuyorum. Hangi itemleri neden almalıydım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• rank.PNG
    rank.PNG
    443,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
TW ad hasar kasmış seninde tank eşyan sadece civili imiş normal tek yemen item farkı. TW 4 item sen 2.5 itemsin.

TW ad hasar kasmış seninde tank eşyan sadece civili imiş normal tek yemen item farkı. TW 4 item sen 2.5 itemsin.
3'e 2 itemken de tek yiyordum. Mesele beni öldürmesi değil bu kadar kısa sürmesi 2 saniyelik fight sürüyordu. Ne almalıyım onu soruyorum

3'e 2 itemken de tek yiyordum. Mesele beni öldürmesi değil bu kadar kısa sürmesi 2 saniyelik fight sürüyordu. Ne almalıyım onu soruyorum.

Canını artıracak item alman lazım adam zaten zırh deşme çıkıyor Build olarak sen ne kadar canını artırırsan o kadae uzun yaşarsın zırh alırsan adam zırh deşme çıktığı için pek bir anlamı olmuyor oluyorda yine tek yedim dersin 😅

Canını artıracak item alman lazım adam zaten zırh deşme çıkıyor Build olarak sen ne kadar canını artırırsan o kadae uzun yaşarsın zırh alırsan adam zırh deşme çıktığı için pek bir anlamı olmuyor oluyorda yine tek yedim dersin 😅
mantıklı. hangi itemleri önerirsin?

Support itemlerinin çoğu zaten can veriyor ama velakin Rell oynayacaksan Support itemlerinden daha çok tank itemleri almalısın itemleri cana göre sırala yaparsın da ezber Build yapma maçına göre Build çık.

Lulu'yu her zaman için banlamanız gerekir. Bir destekte gereken tüm özellikler, onda var ve güçlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı