Bu forum böyle gelişmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cem Öktem

Hectopat
Ya siz resmen abarttınız bu kuralları. Doğru yazıyorum yine ceza alıyorum. O zaman gidin Türkçe kuralları sitesi açın madem. Hangi forum bu kadar didikliyor bu konuyu? Bu kadar da olmaz Burak Alkan kendin de yanlış yazıyorsun kendine de ceza ver o zaman. Ayrıca Türkçe'yi bu kadar önemsiyorsanız ilk önce sitenin adını Türkçe koyun. Sizin yaptığınız resmen saçmalık. Size bir kelime söyleyeyim yalnız hiç bir yere bakmadan bu kelime bitişik mi ayrı mı yazılır söyleyin bakalım nedeniyle. İnsan olarak bütün kuralları bilmememiz normal siz de bilemezsiniz. Eğer biliyorsanız gidin Türkçe öğretmeni falan olun. Sırf ceza vermek için uğraşıyorsunuz. Yazıklar olsun size! Bi daha da bu foruma girmem forumun amacı yardimlasmaktır ama siz cezalardan firsat vermiyorsunuz ki! Bende diyorum bu kadar iyi incelemeleri olan sitenin forumunda niye kimse yok.burak alkan gerçek hayatında türkçeyi hep dogru kullanmadıgini adım gibi biliyorum hadi eyvallah. Sizin gibi dengesiz bir yönetici görmedim bu güne kadar.

Burası Technopat beğenmiyorsanız gidin.
Yöneticilere hakeret etmekte bu forumda yasak. Önce kuralları öğrenin ve tabiki Türkçe terimler kullanarak yazı yazmayı sonra bu forumda yer alın.
Sırf sana ceza vermek için neden uğraşsınlar günde kaç konu açılıyor burda.
Forum yardımlaşmak içindir, Sen Türkçe yazmazsan nasıl anlayacağız ? Nasıl yardımlaşmış olacağız ?

Bende ilk ceza aldığımda bu foruma bir daha girmem demiştim. Sonra başka forumlarda yazılan abuk subuk yazıları görünce bu foruma geri döndüm.

Gitmekde serbestsin. Büyük ihtimalle de geri döneceksin.

Forum paylaşım ortamı sabır, anlayış ve dikkat gerektirir. Cezalar uyarıdır ve geçicidir. Bu kurallara herkesin uyamayacağını biliyoruz. Zaten herkesin kalıcı forum üyesi haline gelmesini de beklemiyoruz. Biz kalıcı, karşısındaki sayısız ve hatta hiç tanımadığı internet okurlarına saygılı ortamı sürdürmek istiyoruz. Dilde bütünlük ve özen de bu saygının bir parçasıdır. Kullanıcılarımıza ceza ve uyarı veren moderasyonumuzun da bunu sağlamaktan başka bir amacı yok. Kusurlarımız vardır, olacaktır; forumda yazanların da kusurları olacaktır. Ceza ve uyarılar da bu yüzden vardır, hiçbiri şahsi değil zira internette kim kimi tanıyor da şahsi davranacak? Muhteşem bir insan, harika bir baba, başarılı bir iş adamı veya kadını olabilir, topluma önemli katkılar yapan nadide bir kişilik olabilirsiniz ancak yine de hatalardan dolayı ceza ve uyarı alabilirsiniz. Gidenlerin yolu açık olsun, eleştirdiğiniz için kızmaz, kin tutmaz, hakkınızda kötü düşünmeyiz. Saygılar.

Burası Technopat beğenmiyorsanız gidin.
Yöneticilere hakeret etmekte bu forumda yasak. Önce kuralları öğrenin ve tabiki Türkçe terimler kullanarak yazı yazmayı sonra bu forumda yer alın.
Sırf sana ceza vermek için neden uğraşsınlar günde kaç konu açılıyor burda.
Forum yardımlaşmak içindir, Sen Türkçe yazmazsan nasıl anlayacağız ? Nasıl yardımlaşmış olacağız ?

Burada beğenmiyorsanız gidin diyecek biri varsa o sen değilsin. Herkes haddini bilsin.

Ben mantık olarak düşündüm.
Beğenmeyen gider diye yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ne kadar noktasına virgülüne soru işaretine dikkat etsek yine ceza.

Arkadaşım yazım ve konuşma kuralları bilinçli herkesin dikkat etmesi gereken kurallardır. Nedir yani cümleye büyük harfle başlamak, cümle bittiğinde nokta koymak boşluk bırakmak çok mu zor şeyler? Gördüğüm kadarıyla çoğunuz ortaokul - lise okuyan öğrencilersiniz bunları bilmeniz lazım hiç biriniz 5 yaşında değilsiniz ki. Ayrıca nedir bu ceza alanların habire yeni konu açıp ateş püskürmesi? Haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz ama burası sonuçta bir forum, hepimiz klavyenin başındaki sanal insanlarız. Buradan 1 gün ceza alsanız ne almasanız ne? Neyi gurur meselesi yapıyorsunuz? Neden her şeyi bu kadar abartıyorsunuz? Bugüne kadar 9 kere ceza almışım 1 kere bile çıkıp bu ne kepazelik tarzında bir sitemde bulunmadım. Ne gerek var? Eminim siz de bu üyeliğinizle olmasa bile başka bir üyelik alıp onunla gireceksiniz siteye.

Burak Alkan'a gelince, kızmasın ama evet bazen bu olayı çok abarttığını, hatta ceza vermekten acayip keyif aldığını düşünüyorum. Ama rica ettiğimde son cezamı kaldırmıştı hakkını yemeyelim. 1 gün borcum var kendisine.

Ben bu foruma kuralları için ve diğer forumlardan farklı olduğunu düşündüğüm için geldim. Bu yüzden uzun bir süredir bu forumdayım. Foruma kaydolduğumdan beri hiçbir ceza ile karşılaşmadım. Neden? Çünkü kurallara uydum. Eğer bu forumun kurallarına uyamayacağını düşünüyorsan başka bir forum arayışı içine girmelisin derim.

Kardeş biz sanki, nokta virgül koymuyoruz. Ama dertleri neyse yine ceza alıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı