iPhone 16e vs iPhone 16

JustDaimon

Kilopat
Yer
Türkiye
Merhaba, aslında S26 bekliyordum fakat Snapdragon ile gelmeyecek gibi gözüküyor. iPhone 16'ya bütçem zar zor çıkıyor fakat uzun uzun vadeli düşünürsek çıkmaya gerek var mı sizce? 16E'de işimi görür mü? En az 5-6 yıl kullanmak istiyorum.

Magsafe, geniş açı-gece modu, dinamik ada olmazsa olmazınız değilse 16e 5-6 sene götürür. Kendim de kullanıyorum, günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.

Tek kamerası var sadece ama dert değilse günlük kullanım içinse alınabilir ben tercih etmezdim ama

Merhaba, aslında S26 bekliyordum fakat Snapdragon ile gelmeyecek gibi gözüküyor. iPhone 16'ya bütçem zar zor çıkıyor fakat uzun uzun vadeli düşünürsek çıkmaya gerek var mı sizce? 16E'de işimi görür mü? En az 5-6 yıl kullanmak istiyorum.

Alıncaksa 16 daha uzun ömürlü, S24 ultrayada bakabilirsiniz, S26 hakkında kesin bir bilgi yok zaten.

16 daha üstün. Ama günlük kullanımda ve uzun ömür açısından fark hissetmezsiniz.

Herkes çift seriler Exynos ile falan geliyor demiş, şu an S21 FE kullanıyorum lanet ettim Exynos kullanmayacağım bir daha asla. Eğer Snapdragon ile gelirse S26 alacağım gelmezse 16 alıp geçeceğim.

S24 serisindeki Exynos çok daha stabil hocam.

S25 alıp da geçebilirsiniz. Cihaz güzel.

16e için şunu diyeyim cihazın videosunu izleyin ve eksikleri duyun. O eksikler sizin için sorun değilse bence çok güzel bir cihaz. Fiyatını yorumlamıyorum ama.

Şahsen yılda belki 10 kere kullanacağınız geniş açı önemli değil misal.

Herkes çift seriler Exynos ile falan geliyor demiş, şu an S21 FE kullanıyorum lanet ettim Exynos kullanmayacağım bir daha asla. Eğer Snapdragon ile gelirse S26 alacağım gelmezse 16 alıp geçeceğim.
Exynos hala bir SnapDragon olamasa da eskiye gore baya baya iyi, butcenize bagli ama bence S24 Ultra veya S25 Ultra daha mantikli, ama iPhone 16 kotu mu tabii ki degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı