Bu foruma ne oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WoLeRm

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
4.091
Makaleler
11
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben son zamanlarda forum yerine oyuncağa dönen bir yer hakkında konuşmak istiyorum. Madem herkes bir şeyler dedi. Ben de objektif olarak diyeyim. Öncelikle yaşanan tatsız olaylar oldu. Konuların doğruluğu hakkında bir bilgim yok fakat forumun “kızlar soruyor” sitesine döndüğünü söyleyenlerin böyle konular açmasını garip buldum. Moderatörler haklıydı belki fakat kullandıkları dil uygunsuzdu. Bir insanın haksız olması o kişinin adı verilemez gerçeğini değiştirmez. Beğeni olayı ise yerindeydi fakat bir tık abartıldı. Komple kaldırmak fazla geldi bana biraz. Sadece kişinin kendi beğenilerini görebileceği bir sistem olsaydı saha iyi olurdu. Ödül puanları da değişti. Eğer böyle olacaksa ödül puanları biraz artmalı bence. Beğeni kasma olayına bir şey demek istemiyorum. Hırs her zaman vardır ama fazlası zarar getirir. Kasanı veya kasmayanı bilmiyorum. Yöneticilerden @Recep Baltaş ve @Ali Güngör zamanlarını buraya ayırmaya çalışıyor en üst düzeyde fakat ayırdıkları süreyi her bölüme eşit dağıtmalılar. Özellikle konu dışına bakılmalı. Moderatörlük kalktı ve bu iyiydi. Ben objektif değerlendirdim. Tek demek istediğin şu;
Yazık... Bazı kişiler karşısındakilere olan kinini içine atıp onlara zor zamanlarda tekme atmışlar. Bu ayıp ve hoş değil. Bu foruma üye olan herkes bu forumun, ailenim bir parçası. Sadece kırdıklarınızı düşünün ve pişmanlık duygusunu hatırlayın. Özür zor bir kelime değil.
Ben @WoLeRm. 14 yaşında olan ve bu forumu benimsemiş biriyim ve kırgınlık sevmem. Belki benim yazdıklarım bir önem arz etmez. Olsun, ben elimden geleni yapayım. Gerisi sizin takdiriniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı