Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, Bakara 2/65'te kendi yarattığı maymunu aşağılayan ilahın gerçek olmadığını hepiniz göreceksiniz
Ayrıca orada maymunlara aşağılık demiyor, insanlara aşağılık olun ve hayvan olun diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben buna nasıl davranayım? Sinirleniyorum sövsem dert sövmesem dert... Ben burada kaç saattir linç yiyorum, kendimi kötü konuşmamak için zor tutuyorum.
Yazdığıma bir cevap alamadım? Benimle sorunun nedir? Birazcık okusaydın da, hangi kısımları sana söylemişim, hangi kısımları diğer cevaplara söylemişim diye anlasaydın. "Ha bir de cinsel açlıktan bahsedenler var" kısmından sonrasını size mi söylemişim? Oraya affedersiniz hayvan gibi "kadınlıktan ve vücudundan" diye vurguladığım, kurulan cümlelere cevap verdiğim hiç mi belli olmuyor?

Hele bir dinle şunu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Allah aşkına bir de siz irdelemeyin.

Ayrıca orada maymunlara aşağılık demiyor, insanlara aşağılık olun ve hayvan olun diyor.

Sövmek istemiyorum, benim hesabım sizden daha değerli sonuçta.
Ne fark eder, hayvanlarını yaratmış bir de hayvanlar gibi aşağılık olun diyor. Çelişkinin dik alası. Bu arada, lütfen söv. Herkese cehaletin nasıl bir şey olduğunu göster

Canım arkadaşlarım, sevgili forumdaşlarım kavga etmeye, birbirinizi kırmaya hiç gerek yok. Kimse kimsenin inanışındaki mantığı sorgulamasın, kimse de kimsenin giyinişine karışarak kişi hakkında yüzeysel yorum yapmasın. Cidden bak bu kadar zor değil bunu uygulamak, inanmak başarmanın yarısıdır, lütfen.

Ne demek irdelemeyin? Benim yorumumu paylaşıyorsun ve neden kimse kimseyi anlamıyor diye konu açıyorsun?! Benim buna tepki göstermek en doğal hakkım.

Sence senin gibi birinin argümanı dikkate alır mıyım? Zaten video küçük resmi "kaçın" diyor

Ne fark eder, hayvanlarını yaratmış bir de hayvanlar gibi aşağılık olun diyor. Çelişkinin dik alası. Bu arada, lütfen söv. Herkese cehaletin nasıl bir şey olduğunu göster
Peki siz niye günlük hayatta hayvanları birisini kötülemek için kullanıyorsunuz? Bunu da o misal düşünün, sonuçta bu kitap insanlara geliyor, azıcık mantık yav.
Ne demek irdelemeyin? Benim yorumumu paylaşıyorsun ve neden kimse kimseyi anlamıyor diye konu açıyorsun?! Benim buna tepki göstermek en doğal hakkım.
Bu yorumu benim sorumun altına atmışsınız ben de örnek verdim konuyu kapatın. Ben bana yazdığınıza bakarım.
Sence senin gibi birinin argümanı dikkate alır mıyım? Zaten video küçük resmi "kaçın" diyor
İstemeyen dinlemez, hadi medeni işine cahil işine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…