Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin dinine dil uzatmadım ben zaten. Yarası olan gocunuyor her zamanki gibi. Ayrıca beni adam etmek senin gibilere kalmadı emin ol ;) Bak yine seviyeni belli ettin. Adap, üslup bilmiyorsun, sana mesaj yazan ellerime yazık.
Dedim ya ben malım aklıma yazık soluduğum havaya yazık, bana yazarken harcadığınız enerjiye de yazık uğraşmayın. Benim dinime de hurafe diyemezsiniz, derseniz saygı duymamış olursunuz.
@Jira usta buralar karışacak biz ufaktan yol alalım, ceza yemeyelim. :D
Ben konuyu kapatıp gitmeye çalışıyorum zaten.

Haklısınız, bu kadar şerefsiz, saygısız, seviyesiz ve gerizekalı olduğum için özür diliyorum.
Hâşâ, bak bunları demek de kimsenin haddi değil. Sadece bu olaylara bu kadar tek taraflı bakıp diğer arkadaşın gazına geldiğin için nüansı kaçırdığını düşünüyoruz.

Size göre hurafedir bana göre dindir adam olun saygı duyun.
Hah işte her şey burada bitiyor ama saygının karşılıklı olduğu unutulmamalı. Saygı görmek isteyen kişi önce başka perspektiften yaklaşanlara da saygı göstermeli. Bu konunun açılma amacı işte senin bu kısımda eksik olduğun göstergesini verdi bize. Zaten sonrasında da konunun önü alınamadı. :D

Senin dinine dil uzatmadım ben zaten. Yarası olan gocunuyor her zamanki gibi. Ayrıca beni adam etmek senin gibilere kalmadı emin ol ;) Bak yine seviyeni belli ettin. Adap, üslup bilmiyorsun, sana mesaj yazan ellerime yazık.
Neyse ne doğru ne yanlış ölünce göreceğiz.😄

Ben de sana çok kırıldım, ne yalan söyleyeyim. Kız kardeşlerimize yaptığın ithamı geçtim, bir de olaya öldürmek falan kattın. Ben sadece herkesin özgür olduğunu, bu zihniyetini en kısa zamanda değiştirerek hayatına daha mutlu bir insan olarak devam etmeni sağlamanı istedim.

Aslında hiç de egom yoktur, biliyor musun? Sevdiğime kedi gibi olurum ben. :D
En ufak tartışmada kardeşlerimize dil uzatmaları ne kadar berbat bir zihniyete sahip olduklarının kanıtı. Söyleyecek bir şeyleri kalmıyor, çünkü bir şey bilmiyorlar, ondan sonra da konuyu hemen buralara çekiyorlard işte. Yazık, cahildir deyip geçelim fazla gitmeyelim üstüne.

@Jira ile ne problemin var @Okito ? Jira bal gibidir, her konuda kibarca önerisi bırakır ve gider.
@Silinen üye Bak, nazımızın geçtiği birkaç kişiye de denk geliyoruz arada. Kabul ediyorum, hoş bir tanışma olmadı ama bence daha sakin olup mantıklı düşünerek hak vermelisin bize. :)

Oyun oynadıgım zamanlarda ben de profil fotoğrafındaki Jackal'ı severdim. Bendensin. :D

Hâşâ, bak bunları demek de kimsenin haddi değil. Sadece bu olaylara bu kadar tek taraflı bakıp diğer arkadaşın gazına geldiğin için nüansı kaçırdığını düşünüyoruz.

Hah işte her şey burada bitiyor ama saygının karşılıklı olduğu unutulmamalı. Saygı görmek isteyen kişi önce başka perspektiften yaklaşanlara da saygı göstermeli. Bu konunun açılma amacı işte senin bu kısımda eksik olduğun göstergesini verdi bize. Zaten sonrasında da konunun önü alınamadı. :D
Saygı duymazsa saygı da gösteremem ki. Benim de sınırlarım var, sinirleniyorum.

En ufak tartışmada kardeşlerimize dil uzatmaları ne kadar berbat bir zihniyete sahip olduklarının kanıtı. Söyleyecek bir şeyleri kalmıyor, çünkü bir şey bilmiyorlar, ondan sonra da konuyu hemen buralara çekiyorlard işte. Yazık, cahildir deyip geçelim fazla gitmeyelim üstüne.
Şimdi ben buna nasıl davranayım? Sinirleniyorum sövsem dert sövmesem dert... Ben burada kaç saattir linç yiyorum, kendimi kötü konuşmamak için zor tutuyorum.
Evet, Bakara 2/65'te kendi yarattığı maymunu aşağılayan ilahın gerçek olmadığını hepiniz göreceksiniz ;)
Orasını biz bilemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı