Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimseyi hayvanlar üzerinden aşağılamam ama senin tanrın kendi yarattığı hayvanları insanları aşağılamak için kullanıyor. Beni kendinle karıştırma.

Arkadaş gereksiz sinirlenmiş. Bu sorunun cevabı çok basit. Kimi insan hoş göründüğü için giyer, kimileri ise dikkat çekmek için.
Ben bu sinirlendiğim kısmı bu arkadaşa yazmadım ki, ben bunu o konuda saçma sapan konuşanlara yazdım, ilk 2 sayfayı okuyun anlarsınız.

Sence senin gibi birinin argümanı dikkate alır mıyım? Zaten video küçük resmi "kaçın" diyor
Bir de ateistimiz eksikti, bazen şunu düşünüyorum, elin ateistleri için niye ben kahroluyorum? Cahil biri olduğum için aklım da yetmiyor, hadi ben kaçar.
Ben bu sinirlendiğim kısmı bu arkadaşa yazmadım ki, ben bunu o konuda saçma sapan konuşanlara yazdım, ilk 2 sayfayı okuyun anlarsınız.
Bu yazdıklarınız, benim dediğime de cevap oluyor okuyan anlar artık boş veya dolu konuşmayın ve susun. Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…