Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz diniyle cevap verenlere trol mü diyorsunuz yani? Müslümansanız nasıl kendi dininizin konuşulmasını sevmiyorsunuz anlamadım.

Trol diyorum çünkü her konuya yazdığı radikal mesajlarıyla provakatörlük yapmaya çalışıyor. Dekolte giyenler cehennemliktir diye sokağa çıkıp bağırsanız size tepki gösterenler arasında müslümanların da olacağına eminim.

Allah'ın günah dediği şey günahtır, bunu alim değil 11 yaşındaki çocuk bile bilir.
Ben sizin sorununuzu tespit ettim, kimse dekolte giyen cehennemliktir veya müslüman değildir demiyor, günahtır diyor.

10 bin liraya bilgisayar toplayacağına git yardım yap. Yoksa cehennemde czn Burak senin etini şaplata şaplata pişirir.

İfadeler: acv
Bunun neresinde @acv'ın dediği şeyler yazıyor?

O sana allah günah dediği için günahtır diyor zaten, neyin kafasını yaşıyorsunuz? Allah affetmez mi diyor?
@sekerr 'in mesajlarını forumda yeni yeni görüyorsunuz sanırım.

Eki Görüntüle 595720
Tamam işte benim dediklerimi diyor, haramdır.
Aynı şeyler burada da yaşanıyor @acv geldi ve anlamamazlık devam ediyor.

Konu bayagi sapmis fakat kisisel gorusum sadece basligi okuyup kisinin yazdigi yazilari oylesine okuyup kafasinda olan bir seyden farkli bir sey kurmasiyla alakali.

Alimler de bilir kafirlerin ebedi cehennemlik olduğu ayeti oku.
Kafirler zaten cehenneme inanmiyorken insanlari inanmadiklari sey uzerinden neden surekli tehdit etme zorunlulugunda hissediyorsunuz ki?

İfadeler: acv
Tamam işte benim dediklerimi diyor, haramdır.

Siz sokakta dekolteli gezen her kadının bırak dini bütün olmasını, müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Hangi hakla cahil ve aklını peynir ekmek ile yemiş sıfatını kullanabiliyorsunuz bu insanlara karşı? @sekerr 'in savunulacak bir tarafı yok. İşi gücü provakatörlük, yoksa İslam'ın ne kadar katı kuralları olduğunu biz de biliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…