Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz diniyle cevap verenlere trol mü diyorsunuz yani? Müslümansanız nasıl kendi dininizin konuşulmasını sevmiyorsunuz anlamadım.

Trol diyorum çünkü her konuya yazdığı radikal mesajlarıyla provakatörlük yapmaya çalışıyor. Dekolte giyenler cehennemliktir diye sokağa çıkıp bağırsanız size tepki gösterenler arasında müslümanların da olacağına eminim.

Allah'ın kişiler için vereceği kararın ne olacağını alimlerin bile bilmediği, bu konuda kendini Allah yerine koyup başkalarının geleceği hakkında hüküm vermesinin nasıl bir günah olduğunu bilmeyen biri kalkıp bize bunları diyorsa evet, bize düşüyor dil uzatmak. :D

Biri bana ilişmezse ben de ilişmem. Kalkıp biri bana iftira atıyorsa, giydiğim şey için beni aşağılıyorsa da bunun bir bedeli olması lazım...
Allah'ın günah dediği şey günahtır, bunu alim değil 11 yaşındaki çocuk bile bilir.
Trol diyorum çünkü her konuya yazdığı radikal mesajlarıyla provakatörlük yapmaya çalışıyor. Dekolte giyenler cehennemliktir diye sokağa çıkıp bağırsanız size tepki gösterenler arasında müslümanların da olacağına eminim.
Ben sizin sorununuzu tespit ettim, kimse dekolte giyen cehennemliktir veya müslüman değildir demiyor, günahtır diyor.

10 bin liraya bilgisayar toplayacağına git yardım yap. Yoksa cehennemde czn Burak senin etini şaplata şaplata pişirir.

• Beğen
İfadeler: acv
Ben gerçekleri söylüyorum kafir olarak ölenler ebedi cehennemliktir araştırabilirsiniz. Birini dövme kul hakkına giriyor zaten onu da araştır. Binlerce kişi var forumda yazdıklarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.
Bunun neresinde @acv'ın dediği şeyler yazıyor?

Ben sizin sorununuzu tespit ettim, kimse dekolte giyen cehennemliktir veya müslüman değildir demiyor, günahtır diyor.

@sekerr 'in mesajlarını forumda yeni yeni görüyorsunuz sanırım.

Screenshot_2020-06-19 Kadınlar neden dekolte giyiyor - Technopat Sosyal.png

Aranızdaki geçmiş konuyu bilmiyorum ama dediğim diğer arkadaş için zaten.

@sekerr Bak arkadaşım, şunu buraya kopyalıyorum. Burada senin yaptığın şirkin en büyük ve affı olmayan günahlardan biri olduğunu anlayıp yolundan vazgeç. :D

Allah’ın (cc) meşîetine kalmıştır. Dilerse bağışlar, dilerse bağışlamaz.

Şirk, İslam’ın ibadet olarak kabul ettiği bir eylemi Allah’tan (cc) başkasına yapmak ya da Allah’a (cc) ait sıfatlardan birini herhangi bir varlığa vermektir.

Şirkin birçok çeşidi vardır. Sevgide şirk (2/Bakara, 165), itaatte şirk (9/Tevbe, 31), dua ve ibadette şirk (7/A’râf, 37; 10/Yûnus, 106), yasama ve kanun koymada şirk (18/Kehf, 26; 42/Şûrâ, 21), bazı varlıkları toplumu kaynaştırmak için putlaştırma şirki (29/Ankebût, 25)...

Şüphesiz ki Allah, kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz. Bunun (şirk) dışında kalanları dilediği için bağışlar. Kim de Allah’a şirk koşarsa, hiç şüphesiz büyük bir günahla iftirada bulunmuş olur. (4/Nîsa 48)

İnsanları yargılamak, gelecekte yanacaksın demek kendini Allah yerine koyup onun yerine hüküm vermek demektir.
O sana allah günah dediği için günahtır diyor zaten, neyin kafasını yaşıyorsunuz? Allah affetmez mi diyor?
@sekerr 'in mesajlarını forumda yeni yeni görüyorsunuz sanırım.

Eki Görüntüle 595720
Tamam işte benim dediklerimi diyor, haramdır.
Aynı şeyler burada da yaşanıyor @acv geldi ve anlamamazlık devam ediyor.

Konu bayagi sapmis fakat kisisel gorusum sadece basligi okuyup kisinin yazdigi yazilari oylesine okuyup kafasinda olan bir seyden farkli bir sey kurmasiyla alakali.

Alimler de bilir kafirlerin ebedi cehennemlik olduğu ayeti oku.
Kafirler zaten cehenneme inanmiyorken insanlari inanmadiklari sey uzerinden neden surekli tehdit etme zorunlulugunda hissediyorsunuz ki?

• Beğen
İfadeler: acv
Tamam işte benim dediklerimi diyor, haramdır.

Siz sokakta dekolteli gezen her kadının bırak dini bütün olmasını, müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Hangi hakla cahil ve aklını peynir ekmek ile yemiş sıfatını kullanabiliyorsunuz bu insanlara karşı? @sekerr 'in savunulacak bir tarafı yok. İşi gücü provakatörlük, yoksa İslam'ın ne kadar katı kuralları olduğunu biz de biliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı