Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer suçum dinimi savunmaksa evet provokatörüm. Siz de müslüman olan ama müslüman değilmiş gibi yaşayan bir insan olduğunuz için benim savunmam tuhafınıza gitti değil mi? Lafım size değil ama içki, kumar,zina vs. her şeyi yapıp müslümanım diyen insanlar bile var. Müslümanlık insanların diline oyuncak olmuş.
Umrunda değilse neden dekolte ile ilgili konu açıyorsun.
Kadınlar neden dekolte giyiyor? - Technopat Sosyal cevabı soruda, okuyun.

Binlerce kişi var forumda yazdıklarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.
Gerçek hayatta yaptıklarımızı forumdan niye esirgeyelim? Şort giyiyorum, şort giyen kızlarla takılıyorum. Haramsa, günahsa bana günah. Sana Allah katından bu elemanları yola sokman için vahiy mi gönderildi?

Anca klavye başında zaten. Dışarıda sus pus oluyorsunuz. İşiniz gücünüz bu.

Müslüman değilmiş gibi yaşayan bir insan olduğunuz için benim savunmam tuhafınıza gitti değil mi?
Bak bu da hüküm içine giriyor. Bahsi geçen kişiyi gerçek hayatında gördün mü? Belki namazında niyazında orucunda ama bu konuda Allah ile kul arasına girmeyi doğru bulmayanlardan biri? Nereden biliyorsun? Sen Allah mısın?

Sadece günah olduğunu söylüyoruz örnek adam öldürme. Kişisel algılamayın konuyu herkesin imanını Allah bilir. Uyarıyoruz yani uyarmayalım mı?

Olabilir onları uyarabilirsinde konu bu değil arkadaş ortaya öyle bir bomba bıraktıkı herkes 20 dakikadan beri boş yapıyor milletin size savunmanıza bir şey demiyor zaten dinede laf atmıyor sorun şu forumda her olaya dine bağlanması abicim tamam bizde müslümanız namaz falan kılıyoruzda gidip olunmuyacak yerdede duyar kasmıyoruz kendi fikrini söylersin tamam ama gidip bunu yapan kafir şöyle böyle müslümanlık zihniyetinden çıkıyorsunuz yani ben öyle biliyorum.

Öyle bir insan olsa dinini savunan kişiye böyle davranmaz, müslümanlar birbirine yardım etmeli kötü davranmamalı diyorlar, o arkadaş günah dedim diye laf atıyor.

Dininizi savunmak degil ki bu. Saldirircasina yapiyorsunuz bunu. Savunma kendini koruma amacli yapilir, karsinizdaki kisiye zarar verecek cumleler kurarak degil. Adam dun icki icer, kumar oynar veya zina yapar, ertesi gun pisman olur ve tovbe ederek bir daha yapmamak sartiyla imanini tazeler. Herkes istedigi gibi yasayabilir. Isterse Muslumanken her tarafi acik gezer, isterse icki icer. Sizi pek ilgilendiren bir sey yok ortada.

Her forumda olabiliyor bu sorunlar. Beden dili olmayan tüm iletişim şekilleri yanlış anlaşılmaya açıktır. Hatta beden dili kullanılan iletişim süreçlerinde bile sorun olabiliyor.

Öyle bir insan olsa dinini savunan kişiye böyle davranmaz, müslümanlar birbirine yardım etmeli kötü davranmamalı diyorlar, o arkadaş günah dedim diye laf atıyor.
Senin inancı olmasa bile başka kullara yaptığın zulme dayanamayıp başkasının hakkını savunuyor olabilir. Hiç zalimliği yapanın sen olabileceğin aklına geldi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…