Trol'ün anlamını bana bir söyler misiniz? Bilip bilmeden kullanmayın, bilmiyorsanız alın okuyun. Trol başkası gibi görünüp birine şaka yapmak demektir.
Adam öldürme ile şort ya da dekolte giymeyi nasıl bağdaştırdın çok merak ediyorum. Adam öldürmek (eğer nefsi müdafaa değilse ve yasalar karşısında suçlu isen) her şeyden önce bir insanlık suçudur. Şort ya da x bir şeyi giymekle kime zararın oluyor, anlatsana biraz.
Hayır, vereceğiniz örnekte bir şeye benzesin bari...
Eğer suçum dinimi savunmaksa evet provokatörüm. Siz de müslüman olan ama müslüman değilmiş gibi yaşayan bir insan olduğunuz için benim savunmam tuhafınıza gitti değil mi? Lafım size değil ama içki, kumar,zina vs. her şeyi yapıp müslümanım diyen insanlar bile var
Oldu, A kişisi de neden peçeye girmiyorlar diye sokaktaki bütün kadınlara sövsün, cahil cühela desin. Dini anlayışınız veya ne kadar uyduğunuz sizi bağlar. Dini gerçekler dahi olsa bunu insanlara hakaret edercesine paylaşamazsınız.
Trol'ün anlamını bana bir söyler misiniz? Bilip bilmeden kullanmayın, bilmiyorsanız alın okuyun. Trol başkası gibi görünüp birine şaka yapmak demektir.
Senin inancı olmasa bile başka kullara yaptığın zulme dayanamayıp başkasının hakkını savunuyor olabilir. Hiç zalimliği yapanın sen olabileceğin aklına geldi mi?