Bu gece neden uyuyamadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın kavgaya gerek yok fakat benim hakkımda nasıl konuştuğuna bakar mısın lütfen. Ben şimdi kendisine ne yaptım da bana böyle kötü iftiralar atabiliyor?

Hocam yanlış anlamıştır belki boş verin. Kavga edip te ortam gerilmesin aga moral bozmayın gece gece

Hocam kız erkek ayırt etmeyin erkekse ne yapacaksanız onu yapın. Ben olsam baktım çok darlıyorlar basardım yumruğu.

Bak işte internet böyledir. 14-15 yaşında daha vücudu gerçekten ergenlik aşamasına girmemiş, sesimi duysa korkacak, devlet maddelerinde aklı bali olmayan çocuk olarak nitelendirilen kişiler bana nâra atıyor. Konuda bilgin yoksa yorum yapma o zaman. Eğer orada yeterli bilgiye sahip olsaydın, vereceğin cevap "SMA hastalarına sen bir şey ödemiyorsun ki?" olurdu..
Ben kendimi sizden 6-7 yaş büyük, siz daha a, b, c harflerini öğrenirken bahsettiğiniz ortamlarda kendini göstermiş, asla yaşıtlarıyla aynı seviyeye düşmemiş, böyle siyasi tartışmalar yüzünden kimseyle arasını bozmamış biri sanıyorum ve haklıyım da..

Yine 14-15 yaşlarımda sıra arkadaşım vardı bunu kimse sevmezdi hareketlerinden, konuşmasından, millete karşı saygısızlığından dolayı. Bir gün beraber yemek yemeye gittik, bu da bana içini döktü. Herkes benden kaçıyor falan. Eee dedim sen şu hareketleri yapmıyor musun, sen, sana şu laf söylendiğinde tepkin şu olmuyor mu, kim neden sana yaklaşsın dedim. Çocuk o günden sonra kullandığı cümlelere biraz daha dikkat etmeye başladı. Herkesin senden uzaklayıp, dışladığını söylüyorsun. Senin gibi birini bende dışlarım şahsen.

Hocam kız erkek ayırt etmeyin erkekse ne yapacaksanız onu yapın. Ben olsam baktım çok darlıyorlar basardım yumruğu.
Bildiğim kadarıyla Almanya gibi yerlerde zaten cinsiyet fark etmiyorlar. Fakat burada öyle değil, 6. sınıfta bana sürekli şiddet uygulayan bir kız vardı ve ben erkeğim diye bir şey yapmıyordum ama ayaklarımı mosmor edecek düzeyde tekmeler atıyordu ama ona kimse bir şey demedi, en sonunda bana yine vurduktan sonra saçını tutup çektim diye tüm sınıfın ve öğretmenin gözünde "Kadına şiddet uyguluyor." olarak gözüktüm. Şimdi o arkadaş yine gelip der ki "Sen bir şeyleri anlatmıyorsun, yok ağlaksın, yok annen seni çok pohpohlamış" falan.

Hocam yanlış anlamıştır belki boş verin. Kavga edip te ortam gerilmesin aga moral bozmayın gece gece
Neyse iyi geceler dilerim herkese. Ben biraz daha burada durursam ve o kişiyle tartışırsam ağır konuşurum moralim de daha fazla bozulur. Sana da teşekkür ederim beni tartışmadan uzaklaştırmaya çalıştığın ve beni dinlediğin için. Rahatsızlık verdiysem kusura bakma.

Yaş kaçtı hocam, merakımdan sordum yanlış anlama olayınızla alakam yok.

Hocam ne rahatsızlığı bende önceden böyleydim çok takardım şimdi azaldı. Lucifer Michaelson izle. Gerçekten söylediği şeyler çok güzel. Doğru olanları söylüyor. Onun sayesinde takmamaya başladım. İzlersen anlarsın zaten. Çoğu kişi söylediklerinin doğru olduğunu biliyor ama kendindeki eksiği onda görünce illaki bir laf atıyor. Hiç olmazsa yorumlarda sallayacak bir şey bulamadığı için evlat olsan sevilmezsin gibi alakasız şeyler yazıyor.

Demek ki o çocuk öyle diye ben de öyleyim. Sen benden 6-7 yaş büyük olabilirsin ama akıl yaşın çok daha düşük galiba. Ben sınıfın ortasında neden onunla tartışıp öğretmenden azar yiyeyim? Kendini daha büyüksün diye daha akıllı ve olgun zannediyorsun. Sana sadece üzülüyorum. İyi geceler dilerim sana.

Akıl yaşım da yüksek merak etme ömrümde hiç kimseye "anam poyrazı dövdüm diye beni falakaya yatırdı, anam beni sevmiyor, anam beni mal dedim diye balkondan aşağı attı, sınıftakiler beni seksek oynamaya çağırmıyor, teknobiyotik benim kalbimi kırdı" diye konu açmadım.

Hocam ben onu arada izliyorum bir İslam hakkında bilgiler veriyor bir Haç takıp erotik fotoğraf çekimleri paylaşıyor. Ama söylediği şeyler cidden çok doğru, haklısınız o konuda.
Yaş kaçtı hocam, merakımdan sordum yanlış anlama olayınızla alakam yok.
Bana 15 yaşında diyip 6-7 yaş büyüyüm dedi, muhtemelen maksimum 22 yaşında falandır. Kendini 60-70 yaşında gibi görüp herhalde kendini 18 yaşını geçti diye çok bilgili ve akıllı zannediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…