Bak işte internet böyledir. 14-15 yaşında daha vücudu gerçekten ergenlik aşamasına girmemiş, sesimi duysa korkacak, devlet maddelerinde aklı bali olmayan çocuk olarak nitelendirilen kişiler bana nâra atıyor. Konuda bilgin yoksa yorum yapma o zaman. Eğer orada yeterli bilgiye sahip olsaydın, vereceğin cevap "SMA hastalarına sen bir şey ödemiyorsun ki?" olurdu..
Ben kendimi sizden 6-7 yaş büyük, siz daha a, b, c harflerini öğrenirken bahsettiğiniz ortamlarda kendini göstermiş, asla yaşıtlarıyla aynı seviyeye düşmemiş, böyle siyasi tartışmalar yüzünden kimseyle arasını bozmamış biri sanıyorum ve haklıyım da..
Yine 14-15 yaşlarımda sıra arkadaşım vardı bunu kimse sevmezdi hareketlerinden, konuşmasından, millete karşı saygısızlığından dolayı. Bir gün beraber yemek yemeye gittik, bu da bana içini döktü. Herkes benden kaçıyor falan. Eee dedim sen şu hareketleri yapmıyor musun, sen, sana şu laf söylendiğinde tepkin şu olmuyor mu, kim neden sana yaklaşsın dedim. Çocuk o günden sonra kullandığı cümlelere biraz daha dikkat etmeye başladı. Herkesin senden uzaklayıp, dışladığını söylüyorsun. Senin gibi birini bende dışlarım şahsen.