Bu gönderi altında birbirinizin yanlışlarını söyleyebilirsiniz

Kesinlikle. :) Bu noktada halihazırda kenime ait bir blog tutuyorum, hem de GitHub'da kodlarımı yedekliyorum. :) Bir de sadece ilişkinin kesilmesi de değil, yarın bu çalışmaları referans olarak bir yere ekleyince de kendi bloğunda olması önemli bir faktör. Şu seneyi bir atlatırsam, bu çalışmaları ciddi bir şekilde derleyeceğim. :)
Bence en mantiklisi bu. Hatta kural ihlali olup olmadigini bilmiyorum ama paylasimin aslini kendi blogunda yapip, buraya backlink birakabilirsin. Ornegin Technopat kendi haberlerini burada kismi olarak paylasip devami icin hedehodo'ye tiklayin yapiyor. Benzer bir sistem yapabilirsin. Fragmani burada, esas film orada hesabi. Boylece buranin trafiginin bir kismi esas hak eden mecraya yonlenmis olur.

Bu yazdiklarim yuzunden FBI beni her an old

Paylaşılan bilgilerin kalıcı olmasını istedikleri için blog bağlantısı paylaşmak çok iyi bir fikir olmayabilir @bitwise. İmzadaki sisteme bile gönderme yapmak yasak, üyeleri bilgi edinmeleri için başka yerlere yönlendirmeye izin vereceklerini düşünmüyorum.
Ha blog'a yazıp, oradan buraya copy-paste yapmak olabilir, o da İbrahim Zdemir'in bileceği iş.

Paylaşılan bilgilerin kalıcı olmasını istedikleri için blog bağlantısı paylaşmak çok iyi bir fikir olmayabilir @bitwise. İmzadaki sisteme bile gönderme yapmak yasak, üyeleri bilgi edinmeleri için başka yerlere yönlendirmeye izin vereceklerini düşünümüyorum.
Hmmm. Tam emin olamadim bundan. Bence soyle yaparsan kural ihlali:
- Arkadaslar hede hodo icin blogumu okuyun: http://nefisblog.com

Ama soyle yaparsan degil:
- Hede Hodo nasil yapilir?

Paragraf 1.
Paragraf 2.
Detayli bilgi icin: http://nefisblog.com

Totomdan uyduruyorum bunlari bu arada, kurallar listesini okumak icin de su an fazla tembelim.

Kavga, tartışma, hoşnutsuzluk oluşturabilecek yazılar yazmadan önce 2 kez değil, 10 kez düşünün.
Hem kendinize hem de karşınızdakine karşı saygılı olun ve empati kurun.
Bağırmayın ve sakin olun. Cümlelerinizde argo ve küfür barındırmayın, gerekmedikçe.
İnsanların dini görüşlerine karşı saygılı olun. Bu konuda konuşurken rahatsız olmayın ve kaçmaya çalışmayın.

Bence en mantiklisi bu. Hatta kural ihlali olup olmadigini bilmiyorum ama paylasimin aslini kendi blogunda yapip, buraya backlink birakabilirsin.

Kurallara baktım ve biraz gri alan gibi kalıyor bu konu... :D Direkt backlink bırakmak doğru olmaz ama konu hakkında güzel bir açıklama sonrası detaylar için yönlendirilebilir sanırım. Aynı kodlar ya da kod detayları için GitHub reposuna yönlendirmek gibi.

@bitwise ikinci örneğin sorun olmaması lazım. Gerekli bilgiyi konuda verirsin, meraklısını sitene davet edersin, böylesi daha doğru gibi.
Ama konunun tamamını sitende paylaşıp, onun bağlantısını burada verir de ileride siteni kapatırsan sopalarlar burada "Nerede bilgiler?" diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı