Evet dahil. Verdiği parayi yazıyorsun kasa kalan tutarı sana gösteriyor.Para üstü de dahil mi otomatik hesaplamaya? Bunu nasıl yapıyor?
Evet dahil. Verdiği parayi yazıyorsun kasa kalan tutarı sana gösteriyor.Para üstü de dahil mi otomatik hesaplamaya? Bunu nasıl yapıyor?
Genelde 1 dakika içinde, 125 kelime yazma rekorum var bilgisayar klavyesiyle. Hızlı yazabiliyorum. Aynı şeyi, kasa cihazındada yapabilecek miyim bilmiyorum.Evet dahil. Verdiği parayi yazıyorsun kasa kalan tutarı sana gösteriyor.
En son da aynısını yapmıştın. Bu derece insanlardan ve sosyalleşmekten korkarsan, maalesef kimse seni işe almayı tercih etmez.
Ancak benim şöyle bir sorunum vardır bazen yada çoğu zaman iletişimde;
Ben: Eee... Merhaba iş başvurusunda bulunmak istiyorum.
İşveren: Tebrikler, kriterleriniz gereksinimleri karşılıyor efendim, işe alındınız.
Ben: Çok teşekkür ederim... (Sonra ne diyeceğimi bilemem ve panik başlar) Eee... neyse ben işe başlayim artık...
İşveren: Efendim iyi misiniz? Sürekli gözümün içine şaşkın ve korkmuş gibi bakıp duruyorsunuz? Konuşmakta zorlanıyor gibisiniz?
Ben: (Sonra bende hafif kalp ağrısı, panik başlar acaba "Sırf bu yüzden kovulacak mıyım?" diye.) H-hiç yok birşey efendim... (Sonra işe başlarım)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.