SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Dün akşam 2 tane oyun almıştım farklı karttan, ondan olabilir mi acaba? Dosya Ekleri w.PNG 20,5 KB · Görüntüleme: 106 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
Çözüm MaveNN 10 Mayıs 2025 SADEX dedi: Hocam sanırsam VPN ile satın aldığım için olabilir. Genişletmek için tıkla... Açık alışveriş yaptınız. Normal hocam çünkü Steam mağazasına VPN ile erişmek hizmet şartlarına aykırı, en ufak bir şeyde oyun VAC banı veya hesap banı yeme ihtimali olabilir sistem de bu yüzden dolandırıcılık niteliğinde olduğu için şüphelenmiş.
SADEX dedi: Hocam sanırsam VPN ile satın aldığım için olabilir. Genişletmek için tıkla... Açık alışveriş yaptınız. Normal hocam çünkü Steam mağazasına VPN ile erişmek hizmet şartlarına aykırı, en ufak bir şeyde oyun VAC banı veya hesap banı yeme ihtimali olabilir sistem de bu yüzden dolandırıcılık niteliğinde olduğu için şüphelenmiş.
KS KS SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #11 emrebinbin dedi: Hocam tam olarak ne yazdınız da desteğe açtılar? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bir daha yapmayacağım dedim eğer yaparsam benı banlayın dedım sonsuza kadar öyle yalvardım söz verdım anca öyle. Artı 0 Eksi
emrebinbin dedi: Hocam tam olarak ne yazdınız da desteğe açtılar? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bir daha yapmayacağım dedim eğer yaparsam benı banlayın dedım sonsuza kadar öyle yalvardım söz verdım anca öyle.