Steam "Bu hesap Steam Servis Sözleşmesi koşullarını ihlal etmiştir."

ban.PNG

Bu problem neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu problem neden kaynaklanıyor

Steam bilir.

Nasıl çözebilirim?

Steam çözer.

Ne yaptınız hocam? İnşallah CC ile oyun alımı değildir. Her neyse eğer haksız yere bu uyarıyı aldıysanız, steam desteğe ulaşın.
Herhangi bir oyun alımı yapmadım hocam. Steam destek ile iletişime geçmeye çalışıyorum. Daha önce yaşayan ve çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok fazla eşya var hesapta :( Toplulukta da aktif olan birisi değilim neden topluluk banı yemiş olabilirim ki?

Herhangi bir oyun alımı yapmadım hocam. Steam destek ile iletişime geçmeye çalışıyorum. Daha önce yaşayan ve çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok fazla eşya var hesapta :( Toplulukta da aktif olan birisi değilim neden topluluk banı yemiş olabilirim ki?
Hocam hani durduk yere atmaz diye düşünmekteyim. Aa steamin yeni kullanıcı sözleşmesi var, belki onu feshetmişsinizdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hani durduk yere atmaz diye düşünmekteyim. Aa steamin yeni kullanıcı sözleşmesi var, belki onu feshetmişsinizdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam eşya ticareti yapıyorum doğru. Ucuz sitelerden alıp pahalı sitelere satmaya çalışarak kar elde etmeye çalışıyorum. Bunun için mi banlandım ben şimdi?

@124629

6 saat az bir süre. Biraz daha bekleyin bakalım.
İşin garibi API key'ime de erişemiyorum. Sizin konunuzda bahsettiğiniz adımları uyguladım ancak API key adımını uygulayamıyorum erişimim iptal edilmiş. 3. parti sitelerde (Shadowpay, Market.csgo) satış yapmak dışında bir aktivitem de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı