Bu problem neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu problem neden kaynaklanıyor
Nasıl çözebilirim?
Herhangi bir oyun alımı yapmadım hocam. Steam destek ile iletişime geçmeye çalışıyorum. Daha önce yaşayan ve çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok fazla eşya var hesaptaNe yaptınız hocam? İnşallah CC ile oyun alımı değildir. Her neyse eğer haksız yere bu uyarıyı aldıysanız, steam desteğe ulaşın.
Hocam hani durduk yere atmaz diye düşünmekteyim. Aa steamin yeni kullanıcı sözleşmesi var, belki onu feshetmişsinizdir.Herhangi bir oyun alımı yapmadım hocam. Steam destek ile iletişime geçmeye çalışıyorum. Daha önce yaşayan ve çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok fazla eşya var hesaptaToplulukta da aktif olan birisi değilim neden topluluk banı yemiş olabilirim ki?
Hocam hani durduk yere atmaz diye düşünmekteyim. Aa steamin yeni kullanıcı sözleşmesi var, belki onu feshetmişsinizdir.
Sanırım evet. Steam kuralları değişti..Hocam eşya ticareti yapıyorum doğru. Ucuz sitelerden alıp pahalı sitelere satmaya çalışarak kar elde etmeye çalışıyorum. Bunun için mi banlandım ben şimdi?
Sanırım evet. Steam kuralları değişti.Eki Görüntüle 1777194
İşin garibi API key'ime de erişemiyorum. Sizin konunuzda bahsettiğiniz adımları uyguladım ancak API key adımını uygulayamıyorum erişimim iptal edilmiş. 3. parti sitelerde (Shadowpay, Market.csgo) satış yapmak dışında bir aktivitem de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.