Kısıtlamadan dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz. En net cevabı destek ekibi verecektir.
Kısıtlamadan dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz. En net cevabı destek ekibi verecektir.
Ticari amaçla kullanımdan kasıt nedir acaba?
Hocam eşya ticareti yapıyorum doğru. Ucuz sitelerden alıp pahalı sitelere satmaya çalışarak kar elde etmeye çalışıyorum. Bunun için mi banlandım ben şimdi?
Eşya ticareti yapıyorum dediniz hocam, muhtelemen dedikleri şey bu.Hocam eşya ticareti yapıyorum doğru. Ucuz sitelerden alıp pahalı sitelere satmaya çalışarak kar elde etmeye çalışıyorum. Bunun için mi banlandım ben şimdi?
Hocam vallaha bende bilmiyorum. Steam böyle yeni bir kurallar çıkartmış. 3 yıldır yapıyorsunuz, bu kural yeni eklendi banlanmanız normal. Steam olumsuz yanıt verdiği için açılmayacak. Bende size yanıyorum hocam, çok kötü oldu böyle olması.@reptile @cumali_032 @268227
3 yıldır yapıyorum hocam. Neden şimdi? Yeni gelen kural dahilinde mi yoksa alakası yok mu?
Yeni gelen kurallar dahilinde. Steam profilini ticari amaçla kullanmak harici sitelerden sürekli al sat yapmak insanlara skin satmak için yorum veya mesaj ile kullanıcıları yönlendirmek gibi gibi.@reptile @cumali_032 @268227
3 yıldır yapıyorum hocam. Neden şimdi? Yeni gelen kural dahilinde mi yoksa alakası yok mu?
Ticarî aktivitede bulunmakBu yeni kural nerede yazıyor tam olarak? Merak ettim. Bağlantısı var mı sayfanın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.