Hocam kablonun devamını gösterir misiniz?Bu kabloyu anakartın neresine takacağım? Ne işe yarıyor?
Eki Görüntüle 1827813Eki Görüntüle 1827815Eki Görüntüle 1827816
o kabloyu bugün söktüm ama nereden çıkardım hatırlamıyorum şuanda ise çalışmıyorEgzoz fanı kablosuna benziyor fakat egzoz fanın kablosu takılı. Bu şekilde açılıp çalışıyorsa bilgisayar boş kabloda olabilir.
Hocam kablonun devamını gösterir misiniz?
Power tuşuna güç verme kablosu bu hocam. Onu nereye takacağınızı söylemem için ana kartınızın tam modelini bilmem gerek. Basitten anlatmamı isterseniz, anakartın alt ve kenarlarında 2 çıkıntılı iğne olacak genelde yan yana 4-6-8 tane olur. Onlara takarak deneyiniz.
Power tuşuna güç verme kablosu bu hocam. Onu nereye takacağınızı söylemem için ana kartınızın tam modelini bilmem gerek. Basitten anlatmamı isterseniz, anakartın alt ve kenarlarında 2 çıkıntılı iğne olacak genelde yan yana 4-6-8 tane olur. Onlara takarak deneyiniz.
İşlemciyle alakası yok bu durumun.Ms 7525 ver 1.0 hocam.
İşlemcinin ismi bu hocam rica etsem bakabilir misiniz sabahtan beri arıyorum vallahi bulamadım.
İşlemciyle alakası yok bu durumun.
O kabloyu kırmızı ile çizdiğim iğne tarzı çıkışlara takarak başlatmayı deneyin. Tam olarak sıralamasını veya hangisi olduğunu bende bilmiyorum hocam. Hepsinde deneyin.
İşlemciyle alakası yok bu durumun.
Eki Görüntüle 1828265
O kabloyu kırmızı ile çizdiğim iğne tarzı çıkışlara takarak başlatmayı deneyin. Tam olarak sıralamasını veya hangisi olduğunu bende bilmiyorum hocam. Hepsinde deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.