Bu kız için bir daha peşinden koşmaya değer mi?

Dostum sen sevmişsin hayal kurmuşsun gerçekten değer vermişsin unutmak kolay değil bir insan gerçekten seviyorsa zaten unutamaz sadece onsuzluğu alışmaya çalışırsın alışırsın bir gün gelir yine görürsün onu o kabuk tutan yaran kanamaya başlar gerçekten bu işler insanı yıpratıyor kendimden biliyorum elimizden bir şey de gelmiyor üzüldüğümüzle kalıyoruz öyle.

Aynen öyle okullar kapalı göremiyorum şu an o yüzden özlem de çekmiyorum açılınca okullar görüp üzüleceğime eminim.

Ülkemizde kızların çoğu doların yeşiline baktığı için peşinden koşmaya gerek yok.

Ben bu yaşıma kadar böyle duygular yaşamadım. Kadınlara ilgim var ama cinsellik kısmı daha ön planda . Zaten duygusuz herifin teki derler benim için. Sana şunu söylebilirim red yediysen uğraşma önünüe bak. Dışarda bir sürü kız var daha iyisi karşına çıkar.
Şunu da ekleyeyim. Kızların peşinde koşma koştur. Koşan değil koşturan daha değerli gelir.

Son düzenleme:
Bu yaşta yediğin reddi umursama, yoluna bak.

Peşinden koş desekte koşacaksın koşma desekte koşacaksın. Bu yaşta içinden geleni yap. Arkadaşların dediği gibi tecrübe hepsi..

Boş işler bunlar genç

Hayatımda hiçbirini sevmedim fakat görüyorum ki herkes en iyi anlaştığı kişiye teklif edince reddediliyor çok kez şahit oldum kız resmen seviyor gibi davranıp erkeğe adım atması için yol veriyor ama erkek adım atınca uçurumdan düşüyor moruk bu da bana hiçbir kıza açılmamayı öğretti en azından Türk kızlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…