Bu kızla olur mu?

TheBoraw

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Meslek
Öğrenci
Kız eski sevgilim ve tuhaf, korkunç kişilik özellikleri var. Dün akşam “ünlü Crush'ın var mı?” diye sordum ve cevap olarak Star Wars'ta oynayan ana karakteri söyledi (adını unuttum). Direk onu söyledi. Benim yok, olsa bile söylemeye tereddüt ederdim çünkü tip olarak zaten az olan öz güvenimi yerin dibine sokuyor; onun da bunu yaşamasını istemem.
Eklediğim bazı videoları beğeniyor, gönderileri hikayesine atıyor ve TikTok'ta repostluyor.
Sorunuz olursa, çok özel değilse yanıtlarım.
Sence "daha yolun başındayken hiç bulaşmasam mı?" yoksa "artık her kız böyle, denemeye devam mı etsem?"

1750798573452.png

1750798582575.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle işlerle uğraşıp zihin yoracagina falan düzgün ders çalış ve hiçbir kıza bu kadar vakit verme. Stalk zihin oyunları erkek birine yakışacak şeyler değil ve zaman kaybı. Zaten bu kadar crush falan sorduguna göre kızın arkadaşı olmuşsun istesen de çok zor şu andan sonra.

Onunla bir ilişkiye başlarsan yaptığı en küçük şeylerden bile zarar göreceksin ilerde psikolojik olarak bu yüzden şimdiden sal. İnanmıyorsan tecrübe ederek görebilirsin o senin tercihin tabii ki de.

Kesinlikle her kız böyle değil, hiç bulaşma bu kıza sen.
Hocam kesinlikle size katılıyorum.

Kesinlikle her kız böyle değil, hiç bulaşma bu kıza sen.
Hocam bir de bir şey soracağım, sizin bu profil fotoğrafını hanımefendi koyma sebebinizi özel değilse öğrenebilir miyim? Bu tarz profil fotoğrafı koyan insanları gerçekten çok merak ediyorum. Neden, ne için, niye koyuyorlar? Yanlış anlamayın, sadece merak. Cevap vermek zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı