Bu kızlar nerede takılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz Elizabeth ile ilgilen uzaklaşırsın bu düşüncelerden.. Paran varsa yancıkta, burnun oynar *cıkta. Kızlar parayı seviyo bu devirde.

Ortamın yoksa tanışman zor. Belki dizilerdeki gibi yürürken çarpışırsınız, kızdaki kitaplar yere düşer, aynı anda eğilip toplamaya çalışırsınız, bu sırada ya 2 saniyeliğine aşk bakışması yaşarsınız ya da elleriniz birbirine değer ve AŞK! Böyle bir şey olmayacağına göre?

Dostum ciddi manada komik bir yazı kaleme almışsın Orijinal bir parça. Bunu kaybetme, ara ara beni etiketleyerek canlandır lütfen Akşam akşam keyfimi yerine getirdin.
Hocam şu arkadaş gibilerini yüzlerce kez görmüşsünüzdür, bir kere yardım edin adamcağıza

O öyle değil bir saniye:
Asosyal Necmi: Slm tnşıllmı
Yoldaki Kız: Tm olr
Abi böyle şeyleri tavsiye olarak
Yamuk cinsel organına Adriana Lima aramak gibi bir şey olsa gerek. Ortalama bir tipi neden beğenmiyorsun ki? Çok yakışıklı değilsen ve çevren yok (bunu biliyoruz) seçicilik yapmamalısın.
Kendini kekoya boğrudan kızdan bahsediyorum, güzel olup olmamasından değil. Ayrıca ararım, ne tipsizler güzel kızlarla takılıyor benim neyim eksik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…