Bu kızlar nerede takılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vallahi soru çok garip ama engin bilgilerime dayanarak: Kütüphane, karaoke kafe, kahveci ve tatlıcılar da bol bol spawn oluyor diye biliyorum. Rivayetlere göre gece 10 sularında pub ve rock barlarda daha çok çıkmaya başlıyormuş. Bir rivayet daha var gece 1'de şehrinin en canlı sokağında yürürsen mekandan alkol alıp çıkmış kızlar seninle takılmak için zorluyormuş bu kudrete daha erişemedim umarım bir gün görürüm.

Herkes çok mu dolu konuşuyor peki? Genelde böyle eksiklerimizden bahsedilir ama boş konuşan tipler de yalnız olmaz pek.
Boş konuşan tiplere karışmak mantıklı değil. Tabii sen de boş değilsen. Biraz kültürlü bir insansan sohbet gayet güzel yürür. Kızların boş konuşması erkeklerle pek uyuşmuyor. Okuldaki dedikodular apırlıklı olmak üzere ülke gündemi falan işte. Gidip boş konuşanlarla x kişisinin pembe tangasını konuşacaksan yolun açık olsun.

İşte o sık karşılaşma dediğin büyük ihtimal olmayacak bir şey. Kütüphane nasıl bir ortamdır bilmem ama kesin o gün gördüğümü yarın görmeyeceğimdir.
Öyle yerlere girmek paraya bakar.

Bence Necmi arkadaşımızın hayal gücüne bağlı olarak söylüyorum bunu düşünmeden konuşursa ertesi gün kırmızı bültende aranır.

İşte o sık karşılaşma dediğin büyük ihtimal olmayacak bir şey. Kütüphane nasıl bir ortamdır bilmem ama kesin o gün gördüğümü yarın görmeyeceğimdir.
Ön yargılı davranmayın, kütüphanelere düzenli olarak gidip kitap okuyan, ders çalışan insanlar var. Duş al, kılık kıyafete önem ver, parfüm sık, dişlerini fırçala, saçı sakalı düzenle, naneli sakız çiğne gitmeden önce. Eline de bir klasik kitap kondurdun mu olur o iş. Kimse kaçmaz senden, tanışırsın birileriyle.

Boş konuşma dolu konuşma muhabbeti değil aga. Paran oldu mu alayını seversin o kadar...
Ne bileyim ya herkes kendince bir şey diyor, benim de tecrübem yok böyle şeylerde o yüzden sağlıklı analiz kuramıyorum. Belki muhabbeti çok iyi kuramam orasını bilmem ama boş birisi de değilimdir heralde, konuşacak konumuz vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…