Bu kızlar nerede takılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli aynı bahaneyi uydurup duruyorsunuz aynı muhabbet üzerine. Size tavsiyem ya tavsiyelere kulak verin ve harekete geçin ya da bu tür konular açmayın. Çünkü kim ne derse desin siz yine bildiğinizi okuyorsunuz. Yapmayın.
 
Asosyal kızlar da var, düzgün ortamlarda takılanlar da. Eğer bu ortama girersen karşılaşmama ihtimalin yok. Ayrıca muhabbet etmeyi becerebilmelisin. Senin sap erkek grubunla aynı şeyleri konuşacak çok azı vardır. Bir de hem güzel olup hem de kekolarla takılanlar var. Ne sen sor ne de ben söyleyeyim...

Benim sap erkek grubum da yok, yalnızım. Erkek derken, illa birisiyle konuşma durumu yaşanırsa bu bir erkekle oluyor anlamında dedim onu.
 
Dostum sen kafayı yemişsin :D
İşe girme sebebin kızlar ise tabii ki almazlar, ben olsam almamakla kalmam bir güzel döverim. Tacizci diye düşünürüm.
Kızların hepsi aynı yerde olmuyor, kimisi evine gider kimisi sevgilisiyle dolaşır kimisi ise özel eğitimi için gider. Bu kimseyi alakadar etmez ve sorgulamakta doğru değil.
Onun yerine çevrendeki geniş uygulama, mesela Facebook'ta bölgene dair bir sayfa var ise orada arkadaş bulmaya çalışabilirsin.
Çocukluktan beri yüzlerce kızlar vakit geçirdim, inan bana senin gibi davranışlı erkekleri sevmiyorlar. Yani genel olarak öyle, kendi özgüvenin yok ise kızların kalabalık olduğu yere bile gitsen hiç arkadaş bulamazsın.
Sana tavsiye, kızların peşinden koşmayı sonlandır. Böyle yaparak kendini küçük düşürürsün, adam gibi bir işe gir ve çalış. Ekmeğini kazan, kendine bakabildin mi zaten illa ki bir kız ile tanışırsın. Asosyal olmama rağmen sosyal olarak iyi işler çıkarabiliyorum. Son 1 aydır asosyalliği bırakmayı düşünüyorum ve şu anda başarılıyım. Babamın yanına işe gireceğim, kendimi dahada geliştirip kızlar ile eğlenmeyi bırakacağım. Ondan sonra hayatımın aşkını bulacağıma inanıyorum. Benim gibi deneyebilirsin.
 
Hayatım boyunca (ki daha çok büyük değilim) hiçbir kıza o gözle bakmadığım için bilemem. Arkadaş ortamlarımın hepsinde saf çocuk olarak anılırım. :D
Aynıyız gibi geldi bana. Arkadaşlarım sürekli sevgili yapar, ayrılır, barışır falan. Ama benim öyle bir olayım pek olmadı. 7 kişilik arkadaş grubumda sap olanın kim olduğunu tahmin etmek gayet kolay. 😃
 
Hocam konuyu açanın siz olduğunu görünce hiç şaşırmadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı