Bu konuda kim haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın sizi daha önce 3 kez öldürmüş olması, anlamıyorum deyip K-Pop grubu ismi sayabilmeniz (araştırıp öğrendim).
İlk dediğiniz cümlede sorun yok ama ikincisi sizi haksız çıkarmaya fazlasıyla yeter. Sonrasını okumama bence gerek yok ama daha önce 3 kere ölmüş olan siz, çok ilginç şeyler yapabilecek potansiyele sahipsiniz. Okumadan olmaz.

Muhtemelen ülkede panik atak geçirdiğini söyleyen gençlerimizin %99'u gibi sadece sinirlendiniz. Kızın gülmesi benim gözümde durumu eşitler.
 
Keşke karışmasaydın ne yazarlarsa yazsın kendi hallerine bırak onları zaten sınıfındaki birçok kişide bunlardan nefret ediyordur. Anlamadığım o kıza nasıl bu kadar çok bulaştınızda sizi 2 kere boğup 1 kere nefessiz bıraktı umarım trolldür.

Troll değil maalesef. Ayrıca o olay çok ironik... Normal oturuyordum arkadaşlarım Ahmet kaç dediler ve sonrasında boğuldum.
 
Ben okumaya üşendim anladığım üzere sizi boğan ve tahtaya BTS yazan bir kız var. BTS yazabilir kendi halinizde takılın. Biz bunları 1. sınıfta yapmıyorduk bu arada.
 
Hocam kaçıncı sınıfsınız? :D Hocam onlara hiçbirşey demeyin kendi habitatlarında takılsınılar.
 
Bir şey diyeceğim ilk bakışta yanlış anladım başkaları anlamadan da söyleyeyim. Kızı ben boğmadım o beni boğdu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Teyzenin bahsettiği kişi sen olabilirsin.
 
@231561 hocam size meşhur bir Montaj'dan alıntılama yaparak şunu demek istiyorum. "ne kadar komik iğeğeğeğe."
hqdefault.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı