Bu konuda kim haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar. Ben Ahmet, bugün yine okula gitmiştim. Bizim teneffüslerde hep tahta da "sos" vs. oynarlar, eminim aranızda sınıfı böyle olanlar vardır. Ama aksine bugün hep şarkıcıların ismi yazıldı, veya işte k-pop falan. Bizim sonıfta bir kız var ve bu kız beni daha önce 2 kez boğdu 1 kez nefessiz bıraktı. (siz sormadan söyleyeyim kız 105 kilo veya daha fazla görseniz anlarsınız) ve müdür yine de onu haklı bulmuştu. (kör adalet) her neyse... Bu kız bugün tahtaya k-pop yazıyordu. Örneğin; bts vb. (pek anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum k-pop denilen şeyden.) Bende dedim ki neden buraya "Türkçe şarkıcılarını yazmıyorsunki?" kız ise hemen ardından bana dönüp dedi ki; " sen insanların duyguları ile oynayamazsın, idolleri ile dalga geçemezsin! Ve belki de o idoller o insanın hayatta kalmasını sağlıyordur!" deyip gitti. Bende hemen ardından hayatta durmanı bts sağlıyor öyle mi? Dedim. 5 dakika sonra ağlamaya başladı... Her şeyi kim bilir ansıl nasıl anlattı. (ki olayın gerçeğinde bile haksız) herkes bana linç attı, bende o anda sinirimden panik atak geçirdim. (panik atak değil bu ancak tam olarak ne geçirdiğimi söylemek istemiyorum siz panik ataktan daha kötü bir şey geçirdiğimi bilin.) Ve sonrasında kız defalarca güldü... Kim haklı bu durumda?

Hocam 2 kere boğup nasıl 1 kere nefessiz bıraktı? Hastalığının üzerine gidiyorsa ailen aracılığı ile okul yönetimi ile konuşabilirsin.

Hocam 2 kere boğup nasıl 1 kere nefessiz bıraktı? Hastalığının üzerine gidiyorsa ailen aracılığı ile okul yönetimi ile konuşabilirsin.

Okul müdürü kız olduğu için sinirlerini kontrol edemeyip yapabileceğini söyledi. ( 1 tane uyarı yazdı orası ayrı) başka da bir şey yapmadı. Okuldan ayrılmama ailem izin vermiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı