Bu konuda kim haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın sizi daha önce 3 kez öldürmüş olması, anlamıyorum deyip K-Pop grubu ismi sayabilmeniz (araştırıp öğrendim).
İlk dediğiniz cümlede sorun yok ama ikincisi sizi haksız çıkarmaya fazlasıyla yeter. Sonrasını okumama bence gerek yok ama daha önce 3 kere ölmüş olan siz, çok ilginç şeyler yapabilecek potansiyele sahipsiniz. Okumadan olmaz.

Muhtemelen ülkede panik atak geçirdiğini söyleyen gençlerimizin %99'u gibi sadece sinirlendiniz. Kızın gülmesi benim gözümde durumu eşitler.

Troll değil maalesef. Ayrıca o olay çok ironik... Normal oturuyordum arkadaşlarım Ahmet kaç dediler ve sonrasında boğuldum.

Ben okumaya üşendim anladığım üzere sizi boğan ve tahtaya BTS yazan bir kız var. BTS yazabilir kendi halinizde takılın. Biz bunları 1. sınıfta yapmıyorduk bu arada.

Hocam kaçıncı sınıfsınız? Hocam onlara hiçbirşey demeyin kendi habitatlarında takılsınılar.

Bir şey diyeceğim ilk bakışta yanlış anladım başkaları anlamadan da söyleyeyim. Kızı ben boğmadım o beni boğdu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teyzenin bahsettiği kişi sen olabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…