SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.283 Makaleler 3 Çözümler 61 17 Eylül 2021 #61 Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... Hmm. Takmayın hocam. Ama isterseniz yakalanmayacağınız şekilde sırasına yapıştırıcı sürme vb gibi yapabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem.
Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... Hmm. Takmayın hocam. Ama isterseniz yakalanmayacağınız şekilde sırasına yapıştırıcı sürme vb gibi yapabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #62 Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... Elinin bütün parmaklarını elinin ortasına getirecek şekilde tutup, midesine hafif bir vuruş yap, kıvransın durdun dombilinin çojuuu.
Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... Elinin bütün parmaklarını elinin ortasına getirecek şekilde tutup, midesine hafif bir vuruş yap, kıvransın durdun dombilinin çojuuu.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 17 Eylül 2021 #63 Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM
Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #64 Silinen üye dedi: Olaylar yaşandı arkadaşlar, yaşın ne önemi var? Genişletmek için tıkla... Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiç bir şekilde engelleyemiyor musunuz?
Silinen üye dedi: Olaylar yaşandı arkadaşlar, yaşın ne önemi var? Genişletmek için tıkla... Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiç bir şekilde engelleyemiyor musunuz?
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #65 SiyahPassat dedi: Hmm. Takmayın hocam. Ama isterseniz yakalanmayacağınız şekilde sırasına yapıştırıcı sürme vb gibi yapabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem. Genişletmek için tıkla... Yok artık bir kişi bana linçlemeden yorum mu yaptı? İnanamıyorum... Hiçbir soru sormadınız yani şu an değil mi linç atmadınız? Mucize vallaha.
SiyahPassat dedi: Hmm. Takmayın hocam. Ama isterseniz yakalanmayacağınız şekilde sırasına yapıştırıcı sürme vb gibi yapabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem. Genişletmek için tıkla... Yok artık bir kişi bana linçlemeden yorum mu yaptı? İnanamıyorum... Hiçbir soru sormadınız yani şu an değil mi linç atmadınız? Mucize vallaha.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Eylül 2021 #66 Eternal777 dedi: Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiç bir şekilde engelleyemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ailesini de boğuyor olabilir.
Eternal777 dedi: Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiç bir şekilde engelleyemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ailesini de boğuyor olabilir.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #67 FX 9590 dedi: Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki hocam...
FX 9590 dedi: Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki hocam...
LastWorld41 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 1.253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #68 Okurken buzdolabı taşıdım. Zamanında nokta koymadığım için 6 ay ban yemiştim. Şimdi forumdaki konuya bak lol.
Okurken buzdolabı taşıdım. Zamanında nokta koymadığım için 6 ay ban yemiştim. Şimdi forumdaki konuya bak lol.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #69 Eternal777 dedi: Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiçbir şekilde engelleyemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Olaya dahil derken tam olarak en demek istediniz anlamadım. Ama olaylardan heberleri var.
Eternal777 dedi: Aileniz bu olaya dahil mi? Kızı hiçbir şekilde engelleyemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Olaya dahil derken tam olarak en demek istediniz anlamadım. Ama olaylardan heberleri var.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #70 183206 dedi: Ailesini de boğuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi takibe alıyorum, her gün mesajlarınızla eğleneceğim Alamadım be hocam... Olsun...
183206 dedi: Ailesini de boğuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi takibe alıyorum, her gün mesajlarınızla eğleneceğim Alamadım be hocam... Olsun...