Bu konuda kim haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçıncı sınıfsın, ona göre bir şeyler önerebilirim. 22 yaşında gözüküp bunları yaşadığına göre yaşın en fazla 14-15 ( Nasıl Sherlock'um ama).

3 kere öldüm mü dedim? 2 kere boğdu 1 kere nefessiz bıraktı dedim. Görevliler hemen müdahale ediyordu ve zaten beni tanıyanlar vardı.
Boğulmak ölmek. Nefessiz kalan kişi de ölmüştür. O da ölmek.
Sanıyorum ki eğitim basamaklarında daha bunları idrak edebilecek eğitimin verildiği basamağa gelememişsiniz. Ben öğretmeye çalışayım. Kullandığımız kelimelerin anlamları vardır. Canımız sıkılınca istediğimiz kelimeye farklı anlam yüklemeyiz.

Kızın defterini aç ve şu akrostişi yaz:

Balina hacmindesin, sıraya sığmıyorsun.
Tank gibisin, manzaramı kapatıyorsun.
Senin müzik zevkine osurayım, kulağımı paslandırıyorsun.
Hocam bunu kendiniz yaptıysanız tebrik ediyorum ve evet bunu yazmalısın.

Allah aşkına kaçıncı sınıfsınız ya.
Olaya gelirsek:
-kız seni neden boğuyor?
-kız seni nasıl boğuyor?
-boşver yazsın gitsin sanane.
eski ingilizce hocamın bir sözü:"tövbesteyşın".
Olay aynen bu :).

Boğulmak ölmek. Nefessiz kalan kişi de ölmüştür. O da ölmek.
Sanıyorum ki eğitim basamaklarında daha bunları idrak edebilecek eğitimin verildiği basamağa gelememişsiniz. Ben öğretmeye çalışayım. Kullandığımız kelimelerin anlamları vardır. Canımız sıkılınca istediğimiz kelimeye farklı anlam yüklemeyiz.
Şu an yaşadığıma göre "boğmaya çalıştı ve az kalsın başarıyordu" demeye çalıştığımı anlamanız lazım. Sonrasında ise başka bir şekilde nefessiz bıraktı. Bunda anlaşılmayacak ne var? Ayrıca hepimiz en az 1 kere nefes alamamışızdır anlık olarak. Örneğin yemek yerken. Ama yaşıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı