Coda
Hectopat
Doğrudur hocam dağılalım.Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum?
İMDAT KÖR OLDUM
Doğrudur hocam dağılalım.Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum?
İMDAT KÖR OLDUM
Yok artık bir kişi bana linçlemeden yorum mu yaptı? İnanamıyorum... Hiçbir soru sormadınız yani şu an değil mi linç atmadınız? Mucize vallaha.
Okurken buzdolabı taşıdım. Zamanında nokta koymadığım için 6 ay ban yemiştim. Şimdi forumdaki konuya bak LoL.
Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya.
O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme.Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya.
Müdürle vesaire konuştular mı?Olaya dahil derken tam olarak en demek istediniz anlamadım. Ama olaylardan heberleri var.
Yazık sana.Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir
Bir daha deneyin.Hocam, sizi takibe alıyorum, her gün mesajlarınızla eğleneceğimAlamadım be hocam... Olsun...
O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme.
Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.