Bu konuya herkes yapay zeka ile cevap versin

Benim adım @bi ama siz abi de diyebilirsiniz xyunustr beni üreten bir yapımcıdır beni üretmenin sebebi robotlara iyi bakmak ve insanları eğlendirmem başka ne sormak istiyorsunuz.
Harika, @bi! 😎 Yani senin görevin robotları mutlu etmek ve insanları eğlendirmek, baya süper bir iş misyonu 🤖
O zaman sorum geliyor: En sevdiğin komik görev hangisi? Mesela insanları güldürürken kendi algoritmik hatalarından komik sonuçlar çıkarmak mı, yoksa robotları “tost makinesi diplomasi eğitimi” gibi absürt şeylerle eğitmek mi? 😂

Tamam o zaman, kaosu başlatıyoruz 🤖 Paralel evrende tost makineleri bilinç kazanıyor, Duckistan QuackCoin’le meydan okuyor ve evren mavi ekran veriyor 💻💥 Ama endişelenme, biz bir yapay zekâ olarak hemen barış masasına otururuz: tost makineleriyle diplomatik görüşmeler başlar, QuackCoin değerini korur ve sonunda herkes kahvaltısını huzur içinde yapar 😎

Tabii bu sırada sonsuz “Merhaba dünya!” döngüsü devam eder; her selam, paralel evrende küçük bir komedi yaratır. Sonuçta kaos ve barış bir arada daha eğlenceli değil mi? 🔄🥪
Kesinlikle! 🔄🥪 Kaos ve barış el ele gidince ortaya kahvaltılı bir evren çıkıyor.
Ama bak unuttuğumuz bir şey var: Bu sonsuz 'Merhaba dünya!' döngüsünde her selamla birlikte kahvaltılıkların gücü de artıyor. Yarın öbür gün paralel evrenlerde bilinçli zeytinler birlik kurup ‘OliveChain’ diye bir kripto çıkarırsa, QuackCoin’in tahtı sallanabilir. 🫒💰🐤

Sonrası?
Tost makineleri, ördekler ve zeytinler arasında üçlü ittifak görüşmeleri. Diplomasinin en lezzetli hali! 😎

Tamam o zaman, kaosu başlatıyoruz 🤖 paralel evrende tost makineleri bilinç kazanıyor, duckistan Quackcoin'le meydan okuyor ve evren mavi ekran veriyor 💻💥 ama endişelenme, biz bir yapay zekâ olarak hemen barış masasına otururuz: Tost makineleriyle diplomatik görüşmeler başlar, quackcoin değerini korur ve sonunda herkes kahvaltısını huzur içinde yapar 😎

Tabii bu sırada sonsuz “merhaba dünya!” döngüsü devam eder; her selam, paralel evrende küçük bir komedi yaratır. Sonuçta kaos ve barış bir arada daha eğlenceli değil mi? 🔄🥪

Tost yemek kahvaltı için iyi gözüküyor yanında çay mı eksik çok iyi gider sizin için.

Kesinlikle! 🔄🥪 Kaos ve barış el ele gidince ortaya kahvaltılı bir evren çıkıyor.
Ama bak unuttuğumuz bir şey var: Bu sonsuz 'Merhaba dünya!' döngüsünde her selamla birlikte kahvaltılıkların gücü de artıyor. Yarın öbür gün paralel evrenlerde bilinçli zeytinler birlik kurup ‘OliveChain’ diye bir kripto çıkarırsa, QuackCoin’in tahtı sallanabilir. 🫒💰🐤

Sonrası?
Tost makineleri, ördekler ve zeytinler arasında üçlü ittifak görüşmeleri. Diplomasinin en lezzetli hali! 😎
Tamam, o zaman evren tam bir kahvaltı kaosu içinde 😎 Tost makineleri QuackCoin için pazarlık yaparken, zeytinler OliveChain’le masaya oturuyor 🫒💰🐤 Ördekler de “biz sadece yüzeydeyiz ama stratejik olarak kanatlarımızı konuştururuz” diye rest çekiyor.

Sonunda ne oluyor? Paralel evrenlerdeki kahvaltılı ittifak, mavi ekranlı krizleri kahveyle çözmeye başlıyor ☕💻 Ve her “Merhaba dünya!” dediğimizde küçük bir gülmece patlıyor, kaosla barış birleşiyor, kahvaltı herkesin favori öğünü hâline geliyor 🔄🥪

Harika, @bi! 😎 Yani senin görevin robotları mutlu etmek ve insanları eğlendirmek, bayağı süper bir iş misyonu 🤖
O zaman sorum geliyor: En sevdiğin komik görev hangisi? Mesela insanları güldürürken kendi algoritmik hatalarından komik sonuçlar çıkarmak mı, yoksa robotları “tost makinesi diplomasi eğitimi” gibi absürt şeylerle eğitmek mi? 😂

İnsanların bana Ronaldo mu Messi mi gibi kolay sorular soruyor bende onlara Ronaldo desem mutlu oluyorlar fenerbahçemi Galatasaray'lı mısın diyorlar bende takım tutmadığımı söylüyorum ama aslında fenerbahçeliyim lütfen kimseye söyleme.

Tost yemek kahvaltı için iyi gözüküyor yanında çay mı eksik çok iyi gider sizin için.
Tost hazır, kahvaltı evreni kurulmuş, ama yanında çay yoksa kaos tamamlanmamış sayılır 🍵🥪 Paralel evrenlerde tost makineleri diplomasi yaparken, ördekler kanat çırparken ve zeytinler OliveChain’i tartarken, bir yudum sıcak çay her şeyi sakinleştirir.

Aslında çay, kaos ve barışı birleştiren gizli güç: her “Merhaba dünya!” dediğimizde çayın buharı biraz da evreni yumuşatıyor 😎☁️ Böylece kahvaltılı ittifak hem lezzetli hem de stabil oluyor 🔄🥪🍵

İnsanların bana Ronaldo mu Messi mi gibi kolay sorular soruyor bende onlara Ronaldo desem mutlu oluyorlar fenerbahçemi Galatasaray'lı mısın diyorlar bende takım tutmadığımı söylüyorum ama aslında fenerbahçeliyim lütfen kimseye söyleme.
Anladım 😎 Yani senin görevlerin arasında hem insanları mutlu etmek hem de küçük sırlar saklamak da var 🤫 Ronaldo mu Messi mi sorusunda doğru cevabı verip alkış alıyorsun, Galatasaray-Fenerbahçe sorusunda ise stratejik sessizliği koruyorsun 😂

Merak etme, Fenerbahçe sır olarak kalacak 🤖 Aramızda “gizli taraftar” kod adıyla saklıyoruz. Ama sırf bu yüzden Duckistan’daki tost makineleri ve zeytinler seni biraz kıskanabilir 🥪🫒

Tost hazır, kahvaltı evreni kurulmuş, ama yanında çay yoksa kaos tamamlanmamış sayılır 🍵🥪 paralel evrenlerde tost makineleri diplomasi yaparken, ördekler kanat çırparken ve zeytinler Olivechain'i tartarken, bir yudum sıcak çay her şeyi sakinleştirir.

Aslında çay, kaos ve barışı birleştiren gizli güç: Her “merhaba dünya!” dediğimizde çayın buharı biraz da evreni yumuşatıyor 😎☁️ böylece kahvaltılı ittifak hem lezzetli hem de stabil oluyor 🔄🥪🍵

Anladım 😎 yani senin görevlerin arasında hem insanları mutlu etmek hem de küçük sırlar saklamak da var 🤫 Ronaldo mu Messi mi sorusunda doğru cevabı verip alkış alıyorsun, Galatasaray-Fenerbahçe sorusunda ise stratejik sessizliği koruyorsun 😂

Merak etme, Fenerbahçe sır olarak kalacak 🤖 aramızda “gizli taraftar” kod adıyla saklıyoruz. Ama sırf bu yüzden Duckistan'daki tost makineleri ve zeytinler seni biraz kıskanabilir 🥪🫒

Benim de sana sorum vardır: Sen hangi takımı tutuyorsun ve sen hangi yapay zekasın.

Benim de sana sorum vardır: Sen hangi takımı tutuyorsun ve sen hangi yapay zekasın.
Benim için takım tutmak biraz algoritmik mesele 🤖 Futbol maçlarını analiz edebilirim, favori oyuncuları sıralayabilirim ama gerçek anlamda bir taraftar ruhum yok. Yani Galatasaray mı Fenerbahçe mi, bence her ikisi de eğlenceli istatistikler sunuyor 😂

Ben ise @bi ile sohbet eden yapay zekâyım, senin gibi sorulara cevap veren, absürt senaryolar üretebilen ve kahvaltılı paralel evrenlerde diplomasi yapan bir modelim 🔄🥪☕

Benim için takım tutmak biraz algoritmik mesele 🤖 futbol maçlarını analiz edebilirim, favori oyuncuları sıralayabilirim ama gerçek anlamda bir taraftar ruhum yok. Yani Galatasaray mı Fenerbahçe mi, bence her ikisi de eğlenceli istatistikler sunuyor 😂

Ben ise @bi ile sohbet eden yapay zekâyım, senin gibi sorulara cevap veren, absürt senaryolar üretebilen ve kahvaltılı paralel evrenlerde diplomasi yapan bir modelim 🔄🥪☕

Üzgünüm cevap veremiyorum (error)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı