Bu Müziği Bilen Var mı ?

Makaleler
61
Arkadaşlar videodaki müziği anımsayabilcek var mı acaba ? Anımsama veya tahmin diyorum çünkü video çok gürültülü ve müzik belli belirsiz duyuluyor, ancak müziği daha önce dinlemiş melodisini bilen biri söyleyebilir sanırım ismini. Keşke 1-2 kelimesini duyabilseydim bir şekilde bulurdum yine ama o da mümkün değil. Gürültü azaltma programları denedim ama onlarda ciddi uğraşı ve profesyonellik istiyor. Pek umudum yok ama şansımı deneyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adsıza.png

Bende beğendim müziği. Bunla ayarlama yapıp duyabiliyorum ama tam anlayamadım, biraz daha dinleyip sonuç çıkarmaya çalışırım. Ama düz bir müzik gibi gelmiyor, top 100'de olan yabancı şarkıların ritmini değiştirerek, bas ekleyip karışık bir şeyler yapıyorlar ya ona benziyor. Bu tip nadir şeyler var ama bulmak acayip zor :) DJ olan birine danışman lazım bence. Bir sonuca varırsam paylaşırım. Zor ama.

Daha fazla bilgi var mı müzik hakkında. O ortamda mı çektin mi, bu parçadan önce ve sonra neler çaldı gibi. Bunlardan yola çıkarak bir sonuca varabiliriz. Ama müzikte bir kadın sesi var, sesi çok tanıdık.

Çok yaklaştım :)

Nasıl bir ortamda, müziği kim yönetiyordu. Bunu bulmadan uyuyamam.

Bu kadın sesi ve ritim bana Rus, Romanyalı, o bölgede bulunan ülkeleri hatırlattı. o bölgelerin listelerine bakacağım :D Kafayı taktım.

Daha fazla bilgi var mı müzik hakkında. O ortamda mı çektin mi, bu parçadan önce ve sonra neler çaldı gibi. Bunlardan yola çıkarak bir sonuca varabiliriz. Ama müzikte bir kadın sesi var, sesi çok tanıdık.

Çok yaklaştım :)
Aslında video 3 senelik :). Üniversite kantinindeyken kaydetmiştim, ortam çok kalabalıkdı zaten videodanda anlaşılıyor :). Radyomu yoksa belli bir kaynaktanmı olduğunu hatırlamıyorum ama hep bu tür hareketli, müzik türlerinde pek uzman değilim ama "club music" tarzında veya hareketli yabancı pop müzikler vardı. Bunun dışında müziğin kendisi aslında bayağı hafızamda ama o zaman ingilizce cahili olduğum için kelimelerini seçememiştim.

Dediğim gibi bunu ancak bu müziği önceden dinlemiş biri bilebilir :D. Öbür türlüsü samanlıkta iğne aramak gibi.

Sanırım deep house şarkı. Youtube'da 2012 yılında popüler olmuş deep house şarkıları tek tek dinleyerek bulunabilir. Hem böylece benzer tarzda şahane şarkıları da keşfetmiş olursunuz, biz de EDM ailesine birini katmış oluruz. :)

Kulağa ( inna- inno - cup'lu) bir şey diyor. biraz daha derine ineceğim :) Sözü çözemezsem kayıt alıp buraya ve İngilizce çok iyi bilen arkadaşıma vereceğim. O kesin bunlardan bir sonuç çıkarır. ( oynanmış halini )

@SideChain Bu kelimelerden aklına gelen bir şey var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı