1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 18 Haziran 2020 #11 "SÖRVAYVIR" izleyenden çok "Çukur" izleyicisinden nefret ediyorum. Malum diziyi izleyip mafyalık taslayan kekolar var ülkede. Cahilliğin, çomarlığın büyük oranda hakim olduğu bir yerde normal tabii bunlar.
"SÖRVAYVIR" izleyenden çok "Çukur" izleyicisinden nefret ediyorum. Malum diziyi izleyip mafyalık taslayan kekolar var ülkede. Cahilliğin, çomarlığın büyük oranda hakim olduğu bir yerde normal tabii bunlar.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Haziran 2020 #12 Acun'a kazandırmaya devam. Uçağı geçti artık adam, uzay mekiği satın alacak. Acun'a laf yok, bulmuş Türk milletinin bugunu. Ben de olsam ben de işlerim.
Acun'a kazandırmaya devam. Uçağı geçti artık adam, uzay mekiği satın alacak. Acun'a laf yok, bulmuş Türk milletinin bugunu. Ben de olsam ben de işlerim.
Barixs Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 313 Yer Arş 18 Haziran 2020 #13 Sonra insan öldürmek isteyince cani olursun. Şu tiplere bak biyolojik atıklar sizi. Koyun sürüsü gibi aynı.
Sonra insan öldürmek isteyince cani olursun. Şu tiplere bak biyolojik atıklar sizi. Koyun sürüsü gibi aynı.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 18 Haziran 2020 #14 Twitter kullananlara pek aldırış etmemek lazım zaten.
Samet Demirci Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 120 Yer Artvin/Şavşat Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Haziran 2020 #16 Jira dedi: Acun'a kazandırmaya devam. Uçağı geçti artık adam, uzay mekiği satın alacak. Genişletmek için tıkla... Ay konsepti gayet güzel orada uzaylıları devirirler artık.
Jira dedi: Acun'a kazandırmaya devam. Uçağı geçti artık adam, uzay mekiği satın alacak. Genişletmek için tıkla... Ay konsepti gayet güzel orada uzaylıları devirirler artık.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2020 #17 Survivor izleyenler futbol takımı tutar taraf tutuyorlar, tuttukları tarafın kazanmasını istiyorlar ve kazanmaları için her şeyi yapabilecek insanlar. Çok kötü bir durum.
Survivor izleyenler futbol takımı tutar taraf tutuyorlar, tuttukları tarafın kazanmasını istiyorlar ve kazanmaları için her şeyi yapabilecek insanlar. Çok kötü bir durum.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 18 Haziran 2020 #18 Acun yarın öbür gün çıkıp artık Dünya zenginleri arasındayım derse hiç şaşırmam.
Samet Demirci Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 120 Yer Artvin/Şavşat Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #19 Ya survivor yine iyi medya günde 8 saat çekirdek çitleyip mahallede muhabbet eden masum insanlara yayın yapıyor bir makineya çöp sokarsın bok çıkar.
Ya survivor yine iyi medya günde 8 saat çekirdek çitleyip mahallede muhabbet eden masum insanlara yayın yapıyor bir makineya çöp sokarsın bok çıkar.
Barixs Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 313 Yer Arş 18 Haziran 2020 #20 Sylveon dedi: Ay konsepti gayet güzel orada uzaylıları devirirler artık. Genişletmek için tıkla... Insanlar vs Uzaylılar Survivor 2021.
Sylveon dedi: Ay konsepti gayet güzel orada uzaylıları devirirler artık. Genişletmek için tıkla... Insanlar vs Uzaylılar Survivor 2021.