Artık duygularımı anlatacak kelimeler bulamadığım olaydır. Twitter'daki trending hashtaglere ne zaman baksam bunları görüyorum. Ülkemizin genç nüfusunun bu kadar işsiz ve cahil oluşu beni gerçekten üzüyor. Her şeyin aşırı fanatikliği zararlıdır. Şu yaşıma kadar hiçbir ünlü için fan sayfası açmadım yahut editli fotoğraflar videolar yapmadım. Onun için ölüp bitmedim. Açıkcası bu tarz şeyleri yapan insanlara karşı da ön yargım var. Onların zeka seviyesinin düşük olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce akşamları ben de Survivor izliyordum denk geldiğimde. Ancak bu sene şunu fark ettim: Sabah başlayıp öğlene kadar süren, Survivor'la alakalı bir ''dedikodumsu'' bir program dönüyor. Öğleden sonra Survivor'un önceki bölümünün özeti başlıyor. O bitince yeni bölüm başlıyor. Yeni bölüm bittiğinde ise kafa kafaya vermiş olan birkaç kişi gece yarısında o günün bölümüyle alakalı istatistiksel olarak yorum yapıyor. 24 saat Survivor oynuyor bu kanalda. Başta, 'bu programı 24 saat kim izleyebilir ki?' diye düşünüyordum ama sorunun cevabı işte Twitter'ın TT'lerinde.