Bu ölü piksel mi?

İade ve değişim yapmaktan vazgeçtim. Uzun süre kullanayım arttı mı aynı mı kaldı yazarım.
Hocam ölü piksel miktarına bakılmaksınız ayıplı mal kabul edilir, bizim çoğu yetkili servis durumdan habersiz oldukları için zorluk çıkarıyorlar ama hiç de mühim değil onların tavırları.

Eğer iade/değişim isterseniz kabul etmezlerse bile tüketici hakem heyeti aracılığıyla rahatlıkla halledersiniz.
 
Arkadaşlar forumda bir arkadaşın yazısını gördüm. ''10.000 TL civarı paralar veriyoruz ölü pikselli kullanmayın söyleyin değiştirsinler" demiş. Bende üşengeçlik yapmayayım dedim. Monster müşteri hizmetlerini aradım ürün değiştirmek istiyorum dedim. Sadece donanım ve yazılım hatalarına ürün değişimi yapılıyor panel değiştirelim dediler. Bende 3 günlük ürünün ekranının açılmasını istemedim. İade ettim başka bir tane satın aldım. Sorun yaşayan arkadaşlar olursa diye bilgilendirme için yazdım. Sorun yaşarsanız üşenmeyin böyle hatalar su istimal edilmesin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı