Bu Özellikteki Masaüstü Bilgisayar Ne Kadar Tutar?

ozgurgorgulu

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar. MSI marka oyun bilgisayarı aldım. Mobil donanımlar masaüstü donanımları kadar performanslı olmadığını biliyorum. Laptopımdaki donanımlarında masaüstündeki karşılıklarını bilmiyorum.

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX765M 2 Gb GDDR5
İşlemci: Intel Core i7 4700MQ 2.4 Ghz, TurboBoost ile 3.4 Ghz
HDD: 1Tb 7200RPM
RAM: 2x8 Gb DDR3 1600Mhz
Ekran: 1920x1080 Parlama yapmayan 15.6' ekran
Klavye ve Mouse: Oyuncu donanımı
Disk Sürücü: Bluray
Girişler-Çıkışlar: 1 adet HDMI, 2 adet USB 2.0, 2 adet USB 3.0, 1 adet altın mikrofon girişi, 1 adet altın kulaklık girişi, 1 adet Killer Lan Ethernet,

Bu özellikte bir masaüstü bilgisayar toplasaydım(Kasa dahil) bana ne kadara mal olurdu?

Bu parayla masaüstü toplasaydın kat kat daha fazla performans alırdın. Bununla eş değer bir masaüstü olamaz çünkü bunun ekran kartı laptop ekran kartı. Laptop ekran kartı da masaüstüne takılmaz. Fakat bunun performansı denginde demek bence 1700 TL gibi bir fiyata patlardı.

Sık sık seyahat ettiğim için laptop tercih ettim.
bende senin yaptığını yaptım ama iyi ki iade aldırlar da hatadan döndüm laptop u oyun için alma bence bir tane atom işlemcili minibook al seyahatlerde onu kullan kalan parayla da güzel bir masaüstü topla tabi hala iade hakkın varsa çünkü laptopta güncelleme yapmak zor buda seni geride bırakacak bir süre sonra yeni bilgisayar almak zorunda kalacaksın yine de sen bilirsin hayırlı olsun güzelmiş özellikleri :)

Daha iyisi vardı ama internetteydi. Uzun süre bilgisayar başında vakit geçirdiğim için önce görmem gerekiyordu. :) Seyahatlerim genelde yaşıt akrabalarıma oluyor.(Şehir dışı) Beraber oyun oynuyoruz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı