Steam Bu oyunlar indirime girer mi?

Camcı

Hectopat
Daha fazla  
The Witcher 3: Wild Hunt = şu an 7.5$
Undertale = şu an 3$
Stardew Valley = şu an 6$
Armored head = şu an 2$
Backrooms: Escape together = şu an 4.5$
Sırasıyla.
3-4$
1$
2-3$
1$
2$
Bu fiyatlar arasında bir indirime girer mi?
Eğer girebilirse bekleyip almayı düşünüyorum. Kur farkıyla biraz tuzlu oluyor.
Sizin fikirleriniz nelerdir?

Örnek olarak Witcher 3 attım. Diğer oyunlara da bu şekilde fiyat geçmişinden bakabilirsin.

Örnek olarak Witcher 3 attım. Diğer oyunlara da bu şekilde fiyat geçmişinden bakabilirsin.

Hocam siteye baktım tam anlayamadım.
Anlayamadığım kısım düşer mi düşmez mi? Ya da düşerse kaça kadar düşme ihtimali var. Onu nasıl bakacağım.

Hocam siteye baktım tam anlayamadım.
Anlayamadığım kısım düşer mi düşmez mi? Ya da düşerse kaça kadar düşme ihtimali var. Onu nasıl bakacağım.

Witcher yaz indirimlerinde minimum 3 dolara düşmüş. Onun dışında diğer indirimlerde genelde 7.5 dolara kadar düşmüş. Yani büyük bir indirim gelirse (yaz indirimi gibi) yine 3 dolara düşebilir.

Sitede en aşağıdaki tablo fiyat geçmişini gösteriyor. Diğerlerine oradan bakabilirsiniz.

kasım sonu büyük indirimler olacak (black friday) girerse o zaman girer, kaça düşebileceğini de arkadaşın attığı siteden bakabilirsin

Witcher yaz indirimlerinde minimum 3 dolara düşmüş. Onun dışında diğer indirimlerde genelde 7.5 dolara kadar düşmüş. Yani büyük bir indirim gelirse (yaz indirimi gibi) yine 3 dolara düşebilir.

Sitede en aşağıdaki tablo fiyat geçmişini gösteriyor. Diğerlerine oradan bakabilirsiniz.

Anladığıma göre Undertale 2.5 dolara kadar düşebilir öyle mi?

The Witcher 3, 7.49 dolara düşüyor. Sadece yaz indiriminde 3 dolara düşmüş. Bu fiyat ise zor bir ihtimal. Sonbahar indirimlerinde yine 7.49 olacaktır. Şu an zaten indirimde.
1730956235784.png

Undertale, genellikle 3 dolara düşmüş. Sonbahar indirimlerinde yine aynı fiyata düşecektir.
1730956319696.png

Stardew Valley, genellikle 3 dolara düşmüş. Bu fiyattan aşağı düşeceğini düşünmüyorum.
1730956369858.png

Armored Head, genellikle 1.19 dolara düşüyormuş. Aynı şekilde bu da daha aşağıya düşeceğini düşünmüyorum.
1730956419844.png

Backrooms: Escape Together, genellikle 3.59 dolara düşmüş. Bununda daha aşağıya düşeceğini sanmıyorum.
1730956476792.png

Fiyatlarının düşeceğini geliştirici belirlediğinden sadece tahmin yürüterek söyledim. Veriler bunu gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı