Bu paket Windows sürümünüzle uygun değil hatası

Selimm050

Centipat
Ben bilgisayarımı aldıktan sonra toplamda 2 kez format attım. Şu an Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum. Formattan sonra sürücüleri bilgisayarın üreticisinin internet sitesinden indirdikten sonra sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum harici ekran kartımı.

"This package is not compatible with the platform of Microsoft Windows you are running" hatası veriyor nasıl çözebilirim bunu her şeyi denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"This package is not compatible with the platform of microsoft windows you are running" hatası veriyor nasıl çözebilirim bunu her şeyi denedim
Bu paket çalıştırdığın Windows sürümü ile uyumlu değil hatası bu. Windows sürümüne uygun olan sürücüyü bulmalısın.

İşlemci modeli yazarsa yardımcı olurum arkadaşa. Ben şöyle bir sorun yaşadım: Windows grafik sürücüsünü kendi güncellerse veya laptop üreticisinin sitesindeki sürücü kurulursa ekran kartı üreticisinin son yayınladığı sürücüleri yüklerken sürücüler bu bilgisayar için doğrulanmamış hatası veriyor :)

Benim ekran kartım da aktifleşmiyor dostum biliyorsan yardımcı olur musun? AMD A9-9420 işlemci R5 dahili. Radeon 530 harici hariciyi kullanamıyorum.

Arkadaşlar Lenovo laptop var bende. Format attıktan sonra ne denediysem deneyeyim harici ekran kartını aktif edemedim. Bu paket Windows sürümünüzle uygun değil hatası veriyor her yolu denedim birçok sürücü denedim bir sürü format attım.
  • Dahili Ekran Kartı: Radeon R5
  • Harici Ekran Kartı: Radeon 530
  • İşlemci: AMD A9-9420

Arkadaşlar Lenovo laptop var bende. Format attıktan sonra ne denediysem deneyeyim harici ekran kartını aktif edemedim. Bu paket Windows sürümünüzle uygun değil hatası veriyor her yolu denedim birçok sürücü denedim bir sürü format attım.
Dahili ekran kartı: Radeon R5.
Harici ekran kartı: Radeon 530.
İşlemci: AMD A9-9420.

Windows kendi kendine kurması lazım ekran kartı sürücülerini. Ayrıca bu konuda attığım mesajdaki çözümü uygulamayı dene.

Oradaki ayarları denedim ancak yüksek performansta da dahili ekran kartı gözüküyor.

Javaw.exe nasıl tanıtılıyor hocam?
Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da gözüküyor.
Görev yöneticisinden baktığımda performans sekmesinde iki ekran kartı da var ama Radeon R5 çalışıyor. Radeon 530 hiç reaksiyon göstermiyor ve VRAM 512 MB gözüküyor 2 GB olması gerekirken.

Bende ayarlarda yüksek perfonmansta R5 gözüküyor her ikisi de R5 o yüzden Radeon 530'u seçemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı