Bu saatte neden uyumadın?

@Aguilar bir şey katmayan okul için 4 sene gittim. Pişmanım, açık liseden de bitebilirdi okul.

@Aguilar bir şey katmayan okul için 4 sene gittim. Pişmanım, açık liseden de bitebilirdi okul.

Ben okula sosyal ortam olduğu için gidiyorum. Yoksa yüzüne bakmam. Eminim ki forumda öğrenci olan çoğu kişide bu sebepten gidiyordur.

@Aguilar açıkçası ortam için gittiğinizi varsayalım. Artık o bile kurtarmıyor. Kalitesi çok düştü.

@Aguilar açıkçası ortam için gittiğinizi varsayalım. Artık o bile kurtarmıyor. Kalitesi çok düştü.

Sınıfım 35 kişi ama konuştuğum insan sayısı iki elin parmağını geçmiyor. En azından çevremi iyi seçiyorum. Gereksiz boş tiplerle takılmıyorum.

@Aguilar, şöyle bir laf vardır, üzüm üzüme baka baka kararır. Yanındaki insanları iyi seçmelisin. Bakmışsın, bir süre sonra onlar gibi davranmaya başlarsın.

@Aguilar, şöyle bir laf vardır, üzüm üzüme baka baka kararır. Yanındaki insanları iyi seçmelisin. Bakmışsın, bir süre sonra onlar gibi davranmaya başlarsın.

Kesinlikle. Sınıfımda iyi olarak bildiğim bir çocuk toksik insanların olduğu bir gruba dahil olmuş. Bir baktım o da onlar gibi şu an. Üzülüyorum onun adına ama kendi tercihi ben bir şey diyemem.

Ben okula sosyal ortam olduğu için gidiyorum. Yoksa yüzüne bakmam. Eminim ki forumda öğrenci olan çoğu kişide bu sebepten gidiyordur.

Bende ortam için gidiyorum. Okulumun ortamı gerçekten çok iyi.

@Aguilar ne kadar istemesen de elinde değil kardeşim gerçekten. Onlara benzersin, ben bu yüzden çok yalnız kaldım ama her zaman için kalitemi koruyabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı