Bu saatte neden uyumadın?

@Arsenik, evet. Doğum tarihim doğru, çok ağır şeyler yaşadım. Ama hiçbir zaman yılmadım, sana da tavsiyem hiçbir zaman yılma. Hedeflerin için uğraş her zaman için.

@Arsenik, evet. Doğum tarihim doğru, çok ağır şeyler yaşadım. Ama hiçbir zaman yılmadım, sana da tavsiyem hiçbir zaman yılma. Hedeflerin için uğraş her zaman için.
Doğrusunuz hocam, çok haklısınız. Hedeflerim için yılmamalıyım ama ben hayatımda hiçbir zaman disiplinli bir insan olamadım. Evde sürekli tek başıma yaşadığım için kontrol edecek biri olmadı hayatımda çocukluktan belli. Şimdi zor geliyor ama tabii bunun bir bahane olduğunun bilincindeyim.

Bunun sebebi nedir? Biraz daha açabilirsen yardımcı olmak isterim.
Aslında yukarıda kısaca bahsetmiştim, başımda durup kontrol edecek birisi olmadı beni. Annem ve Babam 6-7 yaşından belli çalıştıkları için tek kaldım evde. Dolayısıyla otlağa salınmış koyun gibi takıldım. Hayatım boyunca da adam akıllı oturup 2-3 saat ara vermeden tamamen dikkatimi toplayarak ders çalışmamışımdır. Tavsiyelerinize açığım ama her türlü. Sizi severim.

@Arsenik, kız arkadaşın falan var mı?

@Arsenik, pekala aranız nasıl? Ne sıklıkla görüşüyorsunuz ve nasıl birisi, seni anlıyor mu?

@Arsenik, o da mı sınava hazırlanıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı